Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért viselkedik így a kutyám?

Miért viselkedik így a kutyám?

Figyelt kérdés

Van egy 7 hónapos keverék kutyám és kb.november óta van velünk.Most már elég rendesen megnőtt.Lehet vagy 70-80kg és a combomig ér.Tehát nem egy kiskutyáról van szó.

Az a helyzet hogy nem vagyok tapasztalt kutyanevelésben ugyanis nekem ő az első kutyám.

Mivel kertesházban élek ezért elég szépen fel tudja magát találni.

Eleinte mindent széthordott rá is lett szólva de ez nem segített.

Végül minden el lett pakolva előle.Mot viszont a növényeket kezdi pusztítani. Nem sokat tudok vele lenni ugyanis mindennap van hogy félnapokig nem is vagyok otthon.Ilyenkor a család többi tagja eteti..

Mindig nyüszítve fogad a helyén mikor érkezem azonnal jön csóválja a farkát és ugrál ...

Persze örül.

De rám is örömest rámugrál amin kiakadok .

Nevére nem nagyon hallgat.

És mikor kap egy picit a fejére leáll de hosszabb távon nem.

Mindig elvárja hogy a hasát simogassam és ilyenkor hátra fekszik.

Picit engedek neki aztan mikor az ajtóhoz indulnák az utamat állja megharapja a lábam ,ugat a lábam elé fekszik, rámugrik. Valamikor teljesen megijeszt. Mert igazábol én félek a nagyobb kutyáktól ő az egyetlen akit elfogadtam mert sajátom.

Még egy kérdés.

Van neki kutyaólja de nem fekszik bele.

Még szakadó esőben se.

2018. márc. 11. 09:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%
Írja még le valaki, hogy a kutya neveletlen. Eddig még csak tízszer írtátok ugyanazt.
2018. márc. 11. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy neveletlen, egy dolog.

De nem is vagy te a falkavezér, ez sokkal nagyobb baj!

Menj el vele suliba, akár néhány alkalomra, vagy pár magánórára,hogy megtanítsák NEKED, hogy irányítsd a kutyát!

2018. márc. 11. 10:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
off: Nem tudom milyen magas vagy, de ha csak a combodig ér akkor tuti nem 70-80 kiló, "enyhe" túlzásba estél. Az én kutyám bő csípőig ér és alig 30kg, nem csontváz, jó súlyban van
2018. márc. 11. 11:00
 14/16 A kérdező kommentje:

A súllyal tippeltem.

Magasságban sem annyi ez egy megközelítő érték volt. De nem is ez volt a lényeg most . Csak azt akartam ezzel kifejezni hogy elég termetes. Hasznos tippeket, tanácsokat kaptam. Igen . Biztosan nem engem tekint falkavezérnek.Viszont tényleg szükség lesz a változtatásra. Több időt igényel csak ezt nem láttam be igazán. Biztosan unatkozik egyedül.

2018. márc. 11. 11:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Remélem az utolsó mondatot nem úgy gondolod, hogy hozol mellé egy másik kutyát.
2018. márc. 11. 14:21
 16/16 A kérdező kommentje:

Nem....

Hanem több időt foglalkozom vele.

2018. márc. 11. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!