Mit tesztek az ellen, hogy ne etessék a kutyátokat a kerítésnél?
Már nagyon elegem van ebből,hogy mindenki kajával tömi,mikor kinnt van!!!Egy öreg nénit már sikerült elkapnom és lebeszéltnem erről a szokásáról,de rajta kívül még akad jó pár "jószándékú".
Én elhiszem,hogy aranyos és nehéz ellenállni,de azért én ezt nagyon idegesítőnek találom,főleg hogy az utcánkban már nem egyszer mérgeztek meg kutyát.
Már arra gondoltam,hogy kirakok egy táblát,hogy ne etessék a kutyát!De félek akkor meg jó magyar szokás szerint "csakazértis" alapon még többen etetnék!
Ja,egyébként már próbáltam megenvelni,hogy egyátalán ne fogadjon el mástól ételt,de csak akkor működik,ha ott vagyok és rászólok...

Mi még csak készülünk kertesbe költözni, de ettől én is rettegek, hiába nem esznek fel semmit a kutyáim a földről, abban már nem vagyok biztos, ha nem vagyok ott, akkor sem ennének. Szerintem a nádkerítés csak félmegoldás, mert bár benyúlkálni nem fognak, ha ne adj Isten meg akarják őket mérgezni, attól még simán bedobálják a kerítés fölött a kaját. :S Ha sikerül kertsebe mennünk, kenneleink lesznek vagy a házban lesznek a kutyák, míg mi dolgozunk - ugyanúgy, mint most a lakásban. Mielőtt kiengedjük őket, alaposan körbe fogunk járni a kertben, nincs-e bedobált kaja vagy bármi.
Én biztos nem fogok kockáztatni, sajnos az emberi rosszindulat határtalan, így csakis ezt látom biztos megoldásnak.
Most is elvannak a kutyáim, este bőséges mozgást kapnak, viszem őket kutyák közé stb. Kertes házban is ugyanúgy fognak minden nap sétálni odakint, alapvetően nem a kutya miatt szeretnénk kertet.
De ettől az etetős, mérgezős dologtól már előre félek, ezért tuti így fogom csinálni, mint ahogy leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!