Baba kutya gondoskodás hogyan?
Tudom, higy az a pisi. De folyton kbfél óránként kis tócsákat hagy maga után.
Elviszem de délután van rendelés.
Adtam neki párizsit meg tejszínt.
Normális kaja nincs? Sem párizsi sem tejszín nem való neki!!!! 4-5 hetesen tápszer + lassan starter tápra szoktatás.
A tejszíntől hasmenése lesz!!!!
Jó eszetlenek vagyok mindketten.
4 hetesem még ennyit ürítenek. Kicsit gondolkozz!
Se páriszit, se tejszìnt ne adj neki! Natúr főtt húst, halat, esetleg kis túrót adhatsz neki egy kis rizzsel, hogy megfogja a hasát, ha már tejszínnel etetted...
Jó, jó. Délben húslevest kapott. Husit, répát, a levébe tettem rizst.
De egyfolytában nyafog. Mi baja?
Répás húsos rizst, ha adod neki, akkor a rizst pempővé kell főzni, nem olyanra mint ahogy az ember eszi és a répát bele kell reszelni. A főtt húst, pedig picikére szét kell csipkedni és úgy beletenni. (Só-bors fűszer nélkül natúron ad neki) Ha a levesből szeded ki a répát akkor is pempőzd bele a külön natúron megfőzött lágy rizsbe.
Hogy miért nyafog? Kicsi és lehet a mamáját keresi...
Köszi. Akkor ez a répás husos rizs átmenetileg maradhat, mint eledel neki? Mit kaphat még?
A nyafogást úgy értem, hogy egésznao koslat utánam és n, üszörög, mintha fájna vmije vagy szomorú lenne. Lehet tényleg a családja hiányzik? És hogyan nyugtassam meg? Amikor ölben van akkor nem sír, de nem tudom mindenhova ölbe vinni magammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!