Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az állatvédők/menhelyesek...

Az állatvédők/menhelyesek honnan szedik össze azt a sok kutyát?

Figyelt kérdés
Mindig hallani, hogy talált kutya, kidobott kutya, meg dobozban, kikötözve stb. Ezek merre vannak? Mert én még egyszersem találtam ilyet. Merre lehet? Én is szeretnrk megmenteni egy ilyen kutyát. Hová menjek?
2018. márc. 6. 11:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én Budapesten lakom (Érdhez közel) és pl.a Balatoni útról szedtem fel a kiskutyát. De járok sokat vidékre is, ott is rengeteg van az autóúton, utcán.
2018. márc. 6. 13:55
 12/19 anonim ***** válasza:
43%
Amúgy tök jó,hogy adjátok neki a tippeket,közben lehet meg akar kínozni egy kóborállatkát... Most nem azért, lehet tényleg jószándékú, de szerintem akkor ennyierővel egy menhelyre is bemehet és megmenthet ezzel egy kutyust..
2018. márc. 6. 14:49
 13/19 A kérdező kommentje:
Jesszus dehülye vagy 12es. Miért akarnék megkínozni bármilyn állatot is. Ennyire nem lehet vki pesszimista
2018. márc. 6. 15:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem konkrétan rád írtam, mármint a stílusodból kiindulva tök normális vagy, de akár lehet hogy ezt látja olyan is, aki nem ilyen... Bocsánatot kérek, de nekem ez mindig eszembe jut ilyenkor. Remélem tudsz segíteni majd egy kutyusnak:)
2018. márc. 6. 15:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Jó részt bejelentés alapján.

Szomszéd,járókelő,kutyasétáltató,túrázó emberek értesítenek állatvédőket.

Van állatvédős ismerősöm. Ők is bejelentés alapján mennek ki bárhová. Tehát nem random sétálnak,kocsikáznak és jé ott egy doboz kiskutya :D De falukban és környekeiken több az esély kóbor kutyákra.

De segíteni akarsz fogadj örökbe vagy legyél ideiglenes befogadó :) Vagy pedig vedd fel a kapcsolatot egy közeli állatmentős csapattal,hogy téged is értesíthetnek és szívesen mész segíteni.

Én is akartam segíteni mentésben,de mivel fix a melóhelyem,nem mehetek el. Szóval táppal és nem használt pórázokkal támogattam a menhelyet.

2018. márc. 6. 17:05
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Mázlista vagy :)

Én rengeteget sétálok, túrázok a kutyáimmal. Állandóan összeszedek valahonnan egy-egy kutyát. Nem tudok elmenni egy olyan kutya mellett, akivel nincs gazdi. Aztán jön a telefonálgatás, facebook csoportokba felrakás, kell keresni chip olvasási lehetőséget, aztán fuvart. Nem annyira jó buli. De ez van. Szerencsére eddig mindig megtaláltuk a gazdit, mert volt chip. Már azon gondolkodom, hogy szerzek egy plusz nyakörvet pórázzal.

Egy kutyás barátnőmhöz viszont egyszer bedobtak egy kb. 8 hetes kiskutyát. Gondolták a három mellett még elfér ez az egy.

Kidobott kiskutyákat még nem találtam. Az nagyon megviselne.

2018. márc. 6. 19:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi. És akkor is bevehetnek a csapatba az állatvédős szervezetek, ha nem vagyok 18? Csak 17. Vagy ez hogy működik? És hogyan lehet csatlakozni ilyen szervezetekhez?
2018. márc. 7. 00:34
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Akármerre laksz, biztosan van a közeledben állatmenhely.

Pl. ilyen "munkakörök", tevékenységek vállalásával is tudsz több módon segítséget adni a kutyusoknak:

[link]

2018. márc. 7. 10:14
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, van helyi állatmenhely, de oda csak 26 éves kortól engednek dolgozni.
2018. márc. 7. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!