Az állatvédők/menhelyesek honnan szedik össze azt a sok kutyát?
Jó részt bejelentés alapján.
Szomszéd,járókelő,kutyasétáltató,túrázó emberek értesítenek állatvédőket.
Van állatvédős ismerősöm. Ők is bejelentés alapján mennek ki bárhová. Tehát nem random sétálnak,kocsikáznak és jé ott egy doboz kiskutya :D De falukban és környekeiken több az esély kóbor kutyákra.
De segíteni akarsz fogadj örökbe vagy legyél ideiglenes befogadó :) Vagy pedig vedd fel a kapcsolatot egy közeli állatmentős csapattal,hogy téged is értesíthetnek és szívesen mész segíteni.
Én is akartam segíteni mentésben,de mivel fix a melóhelyem,nem mehetek el. Szóval táppal és nem használt pórázokkal támogattam a menhelyet.
Mázlista vagy :)
Én rengeteget sétálok, túrázok a kutyáimmal. Állandóan összeszedek valahonnan egy-egy kutyát. Nem tudok elmenni egy olyan kutya mellett, akivel nincs gazdi. Aztán jön a telefonálgatás, facebook csoportokba felrakás, kell keresni chip olvasási lehetőséget, aztán fuvart. Nem annyira jó buli. De ez van. Szerencsére eddig mindig megtaláltuk a gazdit, mert volt chip. Már azon gondolkodom, hogy szerzek egy plusz nyakörvet pórázzal.
Egy kutyás barátnőmhöz viszont egyszer bedobtak egy kb. 8 hetes kiskutyát. Gondolták a három mellett még elfér ez az egy.
Kidobott kiskutyákat még nem találtam. Az nagyon megviselne.
Akármerre laksz, biztosan van a közeledben állatmenhely.
Pl. ilyen "munkakörök", tevékenységek vállalásával is tudsz több módon segítséget adni a kutyusoknak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!