Szeretett 6 éves vizsla kutyám tegnap este megkapta kétszer is a legkisebb fiamat a szemem láttára. Mi történhetett vele?
Nem bántotta a gyermekem. Sosem hergeltük, ugyanolyan családtag a kutya mint mi. Jelenleg tüzel...
Az, hogy megharapta az osztálytárs arcát, azt nekem úgy magyarázta az állatorvos, hogy egy alvó kutyát ha felriaszt egy "idegen", előbb üt, aztán köszön. Utána néztünk, vizsgálták a kutyámat, semmit sem találtak nála. A gyerekeim nem bántják, az erőszakot nem ismerjük, most is csak simogatásért nyúlt a fiam. Csattant a kutya fogsora. Rémisztő, mert sosem csinált velünk ilyet.
Mivel nem pici már a legkisebb fiam sem, nem nyúzta, nem tépte. Ültünk az ülőgarnitúrán, ült velünk szemben és odakapott. Nem történt semmi különös.
Gyorsan kivittem, megsajnáltam, visszahoztam, a gyermek meg ismét csak simogatni akarta, hogy miért viselkedett így az előbb. A kutya megismételte. Természetesen azóta nem merem behozni, nagyon csalódott vagyok...
"Gyorsan kivittem, megsajnáltam, visszahoztam, a gyermek meg ismét csak simogatni akarta"
Na ITT lett nagyon elcseszve. Egy: Azt mutattad a kutyának hogy rendben van amit csinált. Kettő: Ha a kutya egyértelműen távol akarta tartani a gyereket- méghozzá agresszívan, akkor minek kellett hagyni hogy újra ugyanazt csinálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!