Akiknek nagytestű kutyájuk van, nem félnek tőle egy kicsit sem?
Nem mindegy,hogy egy kóbor vagy egy gazdás,pórázon sétáltatott kutyáról van szó.
Én sosem féltem a nagytestű kutyáktól,mert jobban meg vannak nevelve mint a kicsik.De nyilván kérdezés nélkül nem nyúlok semmilyen kutyához.
Mellesleg ha félnek legalább nem simogatja boldog boldogtalan.
Nekem kistestűim vannak és heroltom van,hogy kérdezés nélkül nyúlkálnak a kutyákhoz.
Főleg,hogy az idős az nem lát,nem hall így hirtelen érintésre az utcán oda kaphat,nem tudja mi van,csak hogy idegen szag és hozzá nyúlnak. A fiatalabbik meg nagyon válogat melyik embernek hagyja magát. Én szoktam látni kinek fogja magát hagyni és kinek nem.
Nem :)
Kiszabadítottam, hazavittem, befogadtam az otthonomba, gondját viselem, etetem, szeretem, ellátom, foglalkozok vele, miért támadna meg?
Nem félek tőlük még egy iciripicirit sem.
Ne vegyél. És inkább kicsit se.
Mert fogalmad sincs a kutyákról, a saját érdekében ne vegyel.
Nekem Kaukázusim volt, soha senkit és semmit nem bántott. Egyáltalán nem tartottam attól hogy mégharap.
Most Cani Corsom van.
Nem :) Hogy félnék már a saját kutyámtól?
De ha benned vannak ilyen kérdések, akkor NE vegyél argentin dogot, sem más határozott gazdát igénylő kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!