Akiknek nagytestű kutyájuk van, nem félnek tőle egy kicsit sem?
Miért kattanna be? :D
Dogom van, rendszerint az idegesítő szőnyegcirkálók körbe ugatják és ugrálják de nem érdekli. Ismerősöm bull terrierjét megtámadta egy labrador, de a kutyája nem harapta ketté.
Bocs, lehet én vagyok értetlen de tényleg nem értelek.
#9 Itt akik válaszoltak, nagytestű gazdik, neked úgy rémlik igen volt a válaszuk?!
Csak aki fotón láttak nagytestűt, kérdezhetnek ilyen hülyeséget!
Hidd el, ha van, akkor azt a gazdája tudni fogja. Hiszen Ő ÉL VELE NAP MINT NAP.
És nem, ezek nem olyan dolgok, hogy 6 évig angyal kutyus volt és egy random helyzetben bekattan. Ilyen nincs. Előjelek vannak és sokszor már a kutya kölyökkorában mutatkoznak, akár napi rendszerességgel. De nem tudom miért akarnál te arrébb tenni egy kaukázusit. Ami nem a tiéd. És kutya se való mindenkinek, pláne nem mindegyik fajta.
Azt azért remélem tudod hogy a támadások nem a kutya miatt történnek, hanem a viselkedését kiváltó környezet miatt
Most kóbor nagytestű kutyákról van szó, vagy olyanról, akinek van gazdája?
Kérdező, kínodban már te is kevered a szezont a faxoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!