Ha sérült kutyához állatorvost hívunk, ki kell fizetni?
Figyelt kérdés
Ha találtunk egy sérült kutyát és kihívjuk az orvost,de elmegyünk mire megjön akkor ellátja?2018. febr. 28. 20:05
11/20 anonim válasza:
12/20 anonim válasza:
Egyébként ez igaz, de ilyenkor honnan tudná az ember, hogy kiket lehet hívni? Az átlagembernek, akinek nincs háziállata 100%, hogy nincs a telefonkönyvében állatorvos, nemhogy állatmentők.
13/20 anonim válasza:
Azért a mai világban a fiatalok túlnyomó többségének ott az okostelefon a kezében internet-hozzáféréssel... Mondjuk az igaz, hogy másra nem tudják használni csak facebookra meg chatre...
14/20 anonim válasza:
Nekem speciel nincs mobilinternetem (drágállom), így ha háziállat nélküli lennék, akkor meg lennék lőve, mert nem tudnék kit hívni. Szóval ilyenkor mit lehet csinálni? Hívni a 112-őt?
15/20 anonim válasza:
Igen ez igaz. Ezért kell terjeszteni a dolgot, mint például itt a gyakorin is. Nekem el vannak mentve ezek a számok a telómban, szerintem mindenkinek el kellene.
16/20 anonim válasza:
Mit várt két fiatal lánytól?
Mit vártak a lányok? Azért azt gondolhatják, hogy az állatorvos is benzinnel ment oda, amit meg kellett vennie neki is...
17/20 A kérdező kommentje:
Mondom tanulópénz, azért én még abban a kórban nőttem fel amikor az állatorvos szerette az állatokat. Itt nálunk van egy öreg állatoevos,már nyugdíjas,de még mindug segít ha olyan van és nem a pénzért. A lányoknak ez a megszégyenítés az utcán jó lecke volt, mostmár ők is olyanok lesznek mint a jelenlévő többi ember aki meglátta szörnyülködött és továbbment.
2018. márc. 3. 10:34
18/20 anonim válasza:
Akkor most álljunk meg egy szóra.
Az állatszeretet nem azt jelenti, hogy saját idejében, saját költségre, mindent eldobva a kezéből rohan egy hívásra.
Egyrészt mert nem bírná (sem erővel, sem anyagilag), másrészt ez egyszerűen irreális.
Nem szeretem a gyerekeket, ha óvodában dolgozom, és ezért pénzt kérek? Na ne már.
19/20 anonim válasza:
Állatszeretetért nem adnak egy csepp benzint sem a kúton (sem egy falat kenyeret a pékségben).
20/20 anonim válasza:
Eléggé sok ember segít a saját pénzén vagy adakozik azoknak akik segítenek, hálistennek nem ez a mentalitás az alap, de van ilyen is nyilván. Azért ne tegyünk úgy, mintha csak fizetségért lehetne jót tenni. Az állatorvosok között is van nem egy nem kettő aki hajlamos az ilyesmire, ahogy a pékek, a takarítók, a sofőrök, a diákok, stb. között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!