Szerintetek normális, hogy megint sántít?
Nekem egy autó által elütött dobermanom volt (elütve találtam). A combcsontja tört el, műteni kellett.
Egész életében hidegre vagy túlzott megterhelésre kicsit sántított, pedig amúgy nagyon mozgékony, örömmel mozgó kutya volt. Az orvos azt mondta, hogy ez így fog maradni, és tényleg így maradt.
Elképzelhető, hogy normális a te kutyádnál is, de ha nagyon aggódsz, hívd fel az orvost, aki kezelte, és kérdezd meg, az nem kerül semmibe, s legalább a szíved megnyugszik.
Igen, visszatért, kivéve, ha nagyon megerőltette magát.
Jártam vele kocogni, heti 4 alkalommal 8-9 kilométert futottunk (kb. egy óra alatt, szóval ez tényleg csak kocogós tempó), no, az meg se kottyant neki, attól még nem sántított.
Nyilván nagy hidegben nem vittem, és az esőt sem szerette.
Igen, normális.
Az én patella ficammal műtőtt kutyám is sántikált még kb.fél évvel a műtét után, ha hidegebbre fordult az idő, vagy megerőltette a lábát.
A műtét óta eltelt 7 év, már nem sántít, de az időjárás változást még most is megérzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!