Menhelyre kutyát, hogy lehet bevinni? Oltva chippelve, féregtelenítve van.
Figyelt kérdés
A kutya megy neki anyukámnak, a gyereknek, a nejemnek. Engem nem bánt egyedül. Nagytestű Cseszlovák farkas keverék. Retteg a család... és nem kell,hogy hülye gazda stb!!!! én foglakoztam vele nekem ül fekszik de a család többi tagját nem fogadja el!! Állatvédők, greenpeace aktivisták, kutya pszihológusok kíméljenek.2018. febr. 25. 20:45
11/12 anonim válasza:
Menhelyre pratikusan sehogy, mert az összes menhely tele van, esetleg várólistára kerülhetsz egy menhelyen. A legtöbb várólistával dolgozik az ilyen elrontott kutyákkal. Fajtamentés csoport (ahogy már más írta a facebookon). Esetleg jófogáson meghirdetheted ingyen. Vagy ha már nincs idő akkor elviszed a gyepmesteri telepre és leadod ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!