Menhelyre kutyát, hogy lehet bevinni? Oltva chippelve, féregtelenítve van.
Inkább keresd fel a fajtamentoket :)
Ők tuti jó otthont keresnek neki.
Szerintem sok mindent meg lehetne érte még tenni, de ez a ti döntésetek. (Talán előbb kellett volna gondolkodni...)
Konkrétan örülni fognak hogy nem egy borzasztó állapotban lévő kutyát kapnak. (annak nyilván kevésbé hogy agresszív)
A chip miatt alá kell írnod egy lemondó nyilatkozatot, meglesz rólad a véleményük, mint itt is sokan másoknak, jogosan. De beveszik, feltéve ha nem 3× teltházas. Akkor máshol kell próbálkoznotok.
Csehszlovák farkas (és keverékei) pont családi kutyák, gratula a választáshoz...
Fajtamentés.
Több kutyát ne vállalj.
Nem kérdőjeleztem meg a kutya iránti szeretet.
Egyszerűen csak szocializálni és szoktatni kellett volna a kutyát a többi családtaghoz, így nem lenne most ez a krízis, amiről csak és kizárólag te tehetsz. Miért lett ennyire pokróc ez a kutya? Egyik sem születik ilyennek.
Mindenesetre próbálkozz a fajtamentésnél, nem gyakori fajta, szerintem szorítanak neki helyet.
Te csak ne adj számlaszámot, ne tarhálj itt!!!!
És fejezd be a privát üzeneteket, ez egy nyílt fórum, nyilvánosan írd ki ha nem tetszik egy bejegyzés, ne privátban zaklass embereket!
Hiába hőbörögsz, ezt a kutyát te rontottad el...
Hiába aludt a konyhában, ha senki más nem foglalkozott vele, csak te. A kutyának minden családtaggal ugyanolyan összhangban kell lennie. Ha a többiek sz.tak a fejére, neked kellett volna bátorítani őket, hogy foglalkozzanak ők is a kutyával.
Nem tudom, hogyan fajult idáig a dolog, de ez valóban nem fenntartható állapot. Nagyon csúnya dolgok is történhettek volna ezidáig. Szerencsétek, hogy eddig nem gondolta teljesen komolyan a támadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!