Mopszokról/Francia Bulldogokról tudtok újat mondani?
Figyelt kérdés
A szüleimmel kistestű kutyát szeretnénk tartani (kertesházban), viszont még nem döntöttük el a fajtát. Én Mopszot szeretnék, viszont anya meg inkább Francia Bulldogot. Engedjek neki, vagy próbáljam meggyőzni? Illetve melyiket ajánlanátok?2018. febr. 25. 09:12
11/12 anonim válasza:
A leírásod alapján semmilyen kutyát nem javaslok.
Ha ennek ellenére vesztek, mivel mindkét fajtát előszeretettel szaporítják, és amúgy is beteges, érzékeny fajták, csak jó hírű tenyésztőtől szabad venni ilyen kutyát (bár szerintem nem is szabadna létezniük, főleg a mopsznak, mert még a létezése is állatkínzás - milyen élet az, hogy soha nem kapsz normálisan levegőt?!).
A mopsz olcsóbb, de 150-200 ezerbe az is belekerül, a bulldogok 250 ezertől felfelé indulnak.
12/12 A kérdező kommentje:
Lesz, ez biztos, nem ez volt a kérdés. Az árakkal tisztában vagyok, neves tenyésztőtől lesz. Egyébként, ha tudni akarod, én foglalkoztam is Mopsszal (nem saját, de csak engem érdekelt), és igaz, hogy 7 évesen halt meg, de soha, SOHA nem horkolt vagy hörgött, nem voltak problémái, mindig rendesen vette a levegőt szóval fogalmam sincs, hogy miről beszélsz, és miért gondolod, hogy az összes nyomott orrú kutya haldoklik.
2018. febr. 25. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!