Leejtettem egy kisebb fürt szőlőt a kutyám pedig elvitte és megette. Lehet tőle valami baja?
Remélhetőleg semmi. Szerintem ahhoz, hogy nagyobb baja legyen, rendszeresen kellene szőlőt, meg mazsolát ennie.
Az enyém imádja a szőlőt. A szomszéd udvarról átlógó fürtöket minden ősszel leeszi. Soha semmi baja nem volt tőle.
Azért legközelebb ne adj neki :)
elképzeltem azt a jelentet, ahogy leesik a földre egy egész fürt szőlő, az értelmes gazda tétlenül nézi, mint a hülye ahogy a kutya elviszi és szép lassan megeszi az egész fürt szőlőt, majd kétségbeesve feljön ide kiírni a kérdést, miközben a kutya még mindig majszolja az egész fürt szőlőt
az értelmesebbje a kutya után indulna, hogy elvegye tőle..., de hát hiába, nem mindenkinek jut ki az észből születésekor...
8-as szivesen összeismertetnélek a jack russellemmel, aki rágás nélkül tolja magába az ellopott falatokat. hidd el, itt nem percekről van szó, hanem max pár mp-ről. (bár már rég megtanulta, hogy hogyan kell viselkedni, a kérésemre biztos tart egy gyors bemutatót az ész nélküli zabálásból)
A szőlőtől a kutyusnak pedig nem lesz baja, csak ne csináljatok rendszert belőle.
Kedves 8-as.. Jól sejtem,hogy neked nincs kutyád? :)Ahogyan írták előttem,itt másodpercekről van szó. Mivel ez a kutyus még kicsi,nem fogja odaadni a "Kérem" parancsszóra. Utána futhat a gazdi,de ha bemászik az ágy alá,akkor nem nagyon fogja onnan kiszedni. Szerintem bőven van esze a kérdezőnek. Természetesen,nem annyi,mint neked,nehogy véletlenül megsértselek itt :)
Kérdező: Ne aggódj,az én kutyám is rendszerint eszi meg így a dolgokat,amiket nem kéne neki :D Egyszer egy kocka csokit is evett,ekkora mennyiségtől nem lesz semmi bajuk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!