Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya legyen? Tanácstal...

Milyen kutya legyen? Tanácstalanság.

Figyelt kérdés

Tesóm párja helyett írom ki a kérdést, neki nincs fiókja.

Szeretne egy kutyát venni tesómnak ami bírja a panelt. Volt egy nekik, de el kellett ajándékozni mert harapott meg más gond is volt vele sokat ugatott, nem bírta a magányt stb.

Tehát olyan kell ami elvan napi 10-11 órát egyedül.

2018. febr. 21. 18:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
Ja, azt kifelejtettem, hogy a kutya mellett se bulizásra, se szórakozásra nincs időm, de nem is bánom, nekem a kutyám az életem. Nyaralás csak olyan helyen lehet, ami kutyabarát, mert otthon nem hagyhatjuk és nem is akarjuk. Ami amúgy megdobja a nyaralási költségeket jóval.
2018. febr. 22. 15:13
 32/39 A kérdező kommentje:
32-es. Elolvastam pár kérdést. Ha valaki megkérdezi milyen kutyát ajánlanak vagy nem ajánlanak semmilyet vagy menhely. Szóval nem számít. Kiraktam egy facebook csoportban. Ott mindenki normálisan válaszolt. Arccal már mások az emberek.
2018. febr. 22. 17:40
 33/39 anonim ***** válasza:
10-11 óra egyedüllét mellett panellakásba csehszlovák farkaskutyát ajánlottak meg huskyt? Mutasd már meg kérlek melyik csoportban történt ez!
2018. febr. 22. 17:49
 34/39 A kérdező kommentje:
Képzeld olyan is írt aki teljes munkaidőben dolgozik és huskyt tart. Reggel lefuttatja és nem rombol. Csoda, nem? Nem.
2018. febr. 22. 17:57
 35/39 anonim ***** válasza:
Kérdezem, melyik csoport?
2018. febr. 22. 18:01
 36/39 A kérdező kommentje:
Természetesen nem fogom leírni, hogy oda is belépjenek ilyen emberek.
2018. febr. 22. 18:05
 37/39 A kérdező kommentje:
A városunk kutyás csoportja.
2018. febr. 22. 18:05
 38/39 anonim ***** válasza:
Na akkor örülj hogy az állítólagos csoportban állítólagosan megerősítették, hogy a csehszlovák farkas és a husky tapasztalatlan, gyenge gazdák kezébe való PANELLAKÁSBA, 10-11 óra egyedüllét mellé. 😂 Ami nyilván nem igaz, de légyszi mondd már el hogy legalább soha ne sétáljunk arrafelé ahol ez így rendben van. 😁
2018. febr. 22. 18:48
 39/39 anonim ***** válasza:

Én sem ajánlanék Csehszlovák farkaskutyát...

Amúgy valaki épp most akar megszabadulni egytől... (keverék-nem keverék, ebből a szempontból mindegy) Ajánlom figyelmetekbe ezt a kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__9163760-menh..

Szerintem beszélgessetek vele! Gondolom ez a kérdező is hasonlóan körültekintéssel választotta a kutyát, mint ahogyan ti akarjátok...

Amúgy mielőtt kutyát választanátok, szerintem érdeklődjetek jobban utána a fajtának és ne csak itt a gyakori kérdéseken, hanem rendesen fajtaleírásokat olvassatok, tenyésztőket kérdezzetek meg, tapasztalt kutyásokat, akik ismerik az adott fajtát. Vannak kiállítások is, amikre el lehet menni, stb. Egyszerűbb mint idővel azzal szembesülni, hogy a kutya nem illik hozzátok és kezelhetetlen a számotokra.

2018. febr. 25. 21:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!