Milyen kutya legyen? Tanácstalanság.
Tesóm párja helyett írom ki a kérdést, neki nincs fiókja.
Szeretne egy kutyát venni tesómnak ami bírja a panelt. Volt egy nekik, de el kellett ajándékozni mert harapott meg más gond is volt vele sokat ugatott, nem bírta a magányt stb.
Tehát olyan kell ami elvan napi 10-11 órát egyedül.
Én sem ajánlanék Csehszlovák farkaskutyát...
Amúgy valaki épp most akar megszabadulni egytől... (keverék-nem keverék, ebből a szempontból mindegy) Ajánlom figyelmetekbe ezt a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__9163760-menh..
Szerintem beszélgessetek vele! Gondolom ez a kérdező is hasonlóan körültekintéssel választotta a kutyát, mint ahogyan ti akarjátok...
Amúgy mielőtt kutyát választanátok, szerintem érdeklődjetek jobban utána a fajtának és ne csak itt a gyakori kérdéseken, hanem rendesen fajtaleírásokat olvassatok, tenyésztőket kérdezzetek meg, tapasztalt kutyásokat, akik ismerik az adott fajtát. Vannak kiállítások is, amikre el lehet menni, stb. Egyszerűbb mint idővel azzal szembesülni, hogy a kutya nem illik hozzátok és kezelhetetlen a számotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!