A shiba fakra mindig hátracsapott kell, hogy legyen?
A farkát így nem tudom megítélni, de a füle nem lehet "farkasos". Kicsi, kissé előreálló füle van.
Ha nem törzskönyvezett a kutyád, akkor viszont felesleges a standardhoz hasonlítgatni, mivel nem fajtatiszta.
Ha tk.-s és kétségeid vannak, fordulj a tenyésztődhöz.
Akkor meg ne itt kérdezgess,, egyszért nem is láttuk a kutyát, másrészt nem vagyunk küllembírók.
Írj a tenyésztőnek, ő megmondja a tutit.
#7: Egy szimpla kérdés volt, azok felé, akik esetleg találkoztak már a fajtával esetleg ismerik a "curvy tail"-t. Sajnálom, ha a kérdésem téged ennyire felzaklat, csak nem értem, ha érdemben nem tudsz hozzaszólni, akkor minek erőlteted, hisz sok más kérdés vár válaszára érdemesebb lett volna, ha odaböfögöd a mondanivalód. Köszönjük Emese!
A tenyésztő szerint bár a standardtől eltér, de nem kizáró ok, ahogy a nagyobb farkasszerű fülek sem(mint a krémszín sem standard), de gondoltam több szem többet lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!