Milyen kutyát válasszak? Részletesen lent
Figyelt kérdés
Egy olyan kutyát keresek aki jól kijön más kutyákkal mert van már egy németjuhászunk, mindenképp egy kis növésű kutyát szeretnék, (pl.havanese, shih-tzu, tacskó) olyat ami valamennyire bírja az egyedül létet(másik kutyával), mert iskolába jarok azaz napi kb 7 órát nem lennék otthon, de az apukám nagy valószínűséggel otthon lenne esetleg néha néha 1 hetet lenne egyedül abban a 7 órában,kertes házunk van szóval a lehetőség a mozgásra megvan. Nagyon tetszenek a havaneshez hasonló kutyák, apukámnak viszont a tacskó tetszik.O lenne az első kutyám akit igazából én tanitgatnek, ápolnak szóval úgymond kedzonek való kutya kene, de segítségnek vannak ezen a téren tapasztalt csaladtagjaim akik tudnak segíteni.Mit válasszak?2018. febr. 20. 14:59
11/13 anonim válasza:
Mennyit szannatok a kutyara?Vagy menhelyrol hoznatok?
12/13 A kérdező kommentje:
Én menhelyrol szeretném, de apukám szívesebben venne (50.000-ig)
2018. febr. 21. 14:25
13/13 anonim válasza:
Szia kedves kérdező!😁 én szívesen válaszolok kötekedés nélkül.
Szerintem teljesen rendben van, hogy kint is bent is. Én a havanese kutyust ajánlom, nekünk 2 is van, tacskóval Nincs tapasztalatom. A bichon havanese könnyen kijön más kutyákkal, főleg ha már kicsi korától fajtársaival él, találkozik. Azonban vigyázzatok, a két kutya nem egy súlycsoport, játékból is odavághat a nagyobb a kicsinek, ami fájhat. De ezt biztosan tudjátok ti is, főleg hogy apukádnak ilyen sok év tapasztalata van!
Sok örömöt kívánok a kutyatartáshoz 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!