Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyát válasszak?...

Milyen kutyát válasszak? Részletesen lent

Figyelt kérdés
Egy olyan kutyát keresek aki jól kijön más kutyákkal mert van már egy németjuhászunk, mindenképp egy kis növésű kutyát szeretnék, (pl.havanese, shih-tzu, tacskó) olyat ami valamennyire bírja az egyedül létet(másik kutyával), mert iskolába jarok azaz napi kb 7 órát nem lennék otthon, de az apukám nagy valószínűséggel otthon lenne esetleg néha néha 1 hetet lenne egyedül abban a 7 órában,kertes házunk van szóval a lehetőség a mozgásra megvan. Nagyon tetszenek a havaneshez hasonló kutyák, apukámnak viszont a tacskó tetszik.O lenne az első kutyám akit igazából én tanitgatnek, ápolnak szóval úgymond kedzonek való kutya kene, de segítségnek vannak ezen a téren tapasztalt csaladtagjaim akik tudnak segíteni.Mit válasszak?

2018. febr. 20. 14:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mennyit szannatok a kutyara?Vagy menhelyrol hoznatok?
2018. febr. 21. 09:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Én menhelyrol szeretném, de apukám szívesebben venne (50.000-ig)
2018. febr. 21. 14:25
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!😁 én szívesen válaszolok kötekedés nélkül.

Szerintem teljesen rendben van, hogy kint is bent is. Én a havanese kutyust ajánlom, nekünk 2 is van, tacskóval Nincs tapasztalatom. A bichon havanese könnyen kijön más kutyákkal, főleg ha már kicsi korától fajtársaival él, találkozik. Azonban vigyázzatok, a két kutya nem egy súlycsoport, játékból is odavághat a nagyobb a kicsinek, ami fájhat. De ezt biztosan tudjátok ti is, főleg hogy apukádnak ilyen sok év tapasztalata van!

Sok örömöt kívánok a kutyatartáshoz 😁

2018. febr. 23. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!