Kutyáknak is lehet szemölcsük?
Figyelt kérdés
És ha igen , hogyan néz ki ? Le kell műttetni vagy lesz egyáltalán baja a kutyának tőle ?2010. jún. 8. 08:42
1/10 anonim 

válasza:

A kutyáknál a zsírcsomók gyakoribbak.
Nem egy kullancsot nézel véletlenül?
2/10 A kérdező kommentje:
nem , van rajta 3 ilyen kis szemölcs szerű dolog , eddig rózsaszín volt és most befketedett.Megpróbálom lefényképezni , bár nem tudom mennyire fog látszódni.
2010. jún. 8. 10:08
4/10 anonim 

válasza:

igen, lehet nekik. a képen is az van (kivéve ha nem a mellbimbó véletlenül, de nem feltételezem, hogy azzal összekevernéd). nem lesz baja tőle. idősebb kutyáknál előfordul
5/10 anonim 

válasza:

ez a mellbimbója sztem. szépen látszik h körülötte körben nincs szőr és annak szokott ilyen változó feket-rózsaszín lenni a színe
6/10 A kérdező kommentje:
kan kutyáról van szó , és azért nincs ott szőr mert széthúztam :)
2010. jún. 8. 10:30
7/10 anonim 

válasza:

A kanoknak is van mellbimbójuk, nálunk embereknél is, a kutyáknak miért ne lenne? Simítsd végig, ha két sorban vannak, akkor mellbimbó :)
9/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz. A mellbimbója lesz az , csak ugye eddig rózsaszín volt , és ugye most így befeketedett és furcsáltam :)
Köszönöm a segítséget :)
2010. jún. 8. 10:40
10/10 Akiteki 

válasza:

Ez aranyos! :))
kicsit koszos lett azért fekete.
Egyébként öreg korukra szoktak szemölcsök nőni rajtuk.
Itt látszik a szeme fölött. [link]
Volt egy a fülén, egy ismerősünk jött hozzánk és azt hitte kullancs és letépte. Kicsit vérzett, de nem volt más baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!