Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Köhög a kutyám, utána pedig...

Köhög a kutyám, utána pedig öklendezik! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 8. 07:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
17%

sajnálom, hogy fáj az igazság: vettél egy mocskos szaporítótól egy beteg kölyökkutyát, mert sajnáltad a pénzt egy egészséges tenyésztőtől származó kölyökre vagy ha nincs pénzed hozhattál volna a menhelyről

a kölyök beteg, nekem nem létezik olyan személyes ok, ami egy hétig visszatartana attól, hogy orvoshoz vigyem a kutyám

ha élve akarod azt a szerencsétlen állatot vidd orvoshoz....és készülj rá, hogy nem ez lesz az utolsó alkalom :(

2010. jún. 8. 20:30
 12/21 anonim ***** válasza:
83%

szerintem a mit tegyek kérdésben nem volt benne az hogy szidjuk a kérdezőt.

Kérdező: egyszer volt olyan kutyám aki azért köhögött és utána öklendezett mert vizes volta tüdeje. Örökbefogadott kutya volt és mondta az orvos hogy szívelégtelenség miatt előfordulhat a tüdő vizesedése amit gyógyszeresen kezelni lehet

2010. jún. 9. 00:42
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mandula gyulladásra tippelek.Kapjon mézet,kamilla teát és most nem kéne vele játszani.Ez,csak TIPP.
2010. jún. 9. 02:39
 14/21 A kérdező kommentje:

Értelmes válaszolóknak köszönöm !

Nem olcsón vettem,és pesti tenyésztőtől.

Nem érdekel,hogy szerintetek helyes-e vagy sem.

nem ez a kérdésem.

Őszintén leszarom hogy mit gondoltok!!

És csak értelmes válaszolóknak szól a kérdés.

2010. jún. 9. 13:12
 15/21 A kérdező kommentje:
Elvittük orvoshoz,kiderült,hogy gége-és légcső gyulladása van. felírt egy szirupot aztán ennyi :) köszönöm mindenkinek!
2010. jún. 10. 17:32
 16/21 anonim válasza:
38%

Én a bischon havanese kutyámat :D 5 hetesen kaptam meg!

Kedves Kérdező: Nekünk is volt ilyen a kutyánkal. Nem lessz semmi baja. Esetleg nem etettél vele valamilyen zsíros cuccot? Nekünk is ez volt a baja.

2010. jún. 15. 08:42
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyám is köhögött, elvittük az orvoshoz, kapott valami köptetőt és meggyógyult. Amúgy szokott füvet enni, és akkor is köhög/öklendezik de ez természetes. Így szabadul meg a szőrszálaktól stb.

14/L

2010. jún. 15. 12:33
 18/21 A kérdező kommentje:

Tápot evett, kétféle köptetőt kapott mert nem múlt el 3 nap alatt, kezd jobban lenni a Drágám :) Egyébként Fekete-fehér és Süti lett a neve ^^

Köszönöm a válaszolóknak! :)

2010. jún. 15. 12:34
 19/21 anonim válasza:
100%
Huh, az enyém is fekete fehér. De az enyém neve Vacak x) :D
2010. júl. 16. 13:55
 20/21 anonim válasza:
100%

Jelenleg az én kutyám is köhög, kb fél óránként jön rá egy roham, nem is annyira köhög, inkább krákog, és vizes habot is öklendezik időnként.

Nagyon aggódom, felhívtuk a dokit, a rendelés utolsó percében sikerült elérni, de ha oda akartunk volna menni már nem értük volna el...

Azt mondta lenyelhetett valamit, és a legjobb, ha ma koplaltatjuk, de figyelünk, hogy sok vizet igyon, és időnként egy-egy kanál mézet adunk neki, mert az segít bevonni a torkon akadt apró fadarabkát, füvet (növényt) labdát, vagy ki tudja mit... ha holnap se jobb, akkor az ügyeletes állatkórházba kell vinni.

Sok rendes ember van, aki vészhelyzetben próbál segíteni, de sajnos több aki nem bírja ki, hogy ne kritizáljon oda nem illő dolgokat. A kezdő gazdit sokszor átvágják mellesleg hamis papírokkal, vagy éppen csak meggyőző (kamu!) szavakkal! A szaporító lelkiismeretlensége, hogy fiatalabban adta oda, de semmiképpen sem a kérdező hibája, hiszem ő meg akarta gyógyítani a kutyáját, és ahhoz meg tényleg senkinek semmi köze, hogy mikor tudja elvinni, hiszen az anyagi helyzettől kezdve családi okon át bármi olyan személyes dolog lehet, amit a beszólogató nem ismer... szal ennyit a lázadásról :)

2011. júl. 15. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!