Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért csináják ezt a kutyák?...

Miért csináják ezt a kutyák? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Az előbb a kutyám talált a fűben egy döglött lótetűt , és mint aki teljesen megbolondult elkezdett hemperegni rajta(németjuhász) , felkelt kiszoagolta hogy hol a bogár , és újra belehempergett :P

Ismerősöm kutyájával az erdőben sétált , és a kutya talált valami dögöt és belehempergett a kutyája, a másik kutya meg valamilyen ürülékbe(vaddisznó vagy őz lehetett) hempergett bele.Miért csinálják ezt a kutyák ?

2010. jún. 7. 20:41
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
az én kutyám is szokta ezt csinálni.:D de hogy miért....:D:D
2010. jún. 7. 20:44
 2/16 A kérdező kommentje:
kimentem az előbb , és látom hogy veszettül hempereg a fűben és még morog is hozzá :D , lementem és láttam a fűben a bogárt darabokban :)
2010. jún. 7. 20:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Úgyanezt csinálja az enyém is :D

De én se tudom hogy miért.

De aranyos:)

2010. jún. 7. 20:52
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer egy dokumentumfilmet láttam egy oroszlán csapat életéről és a hím oroszlány valamilyen állat (talán viziló) ürülékébe dörgölődött és azt mondták hogy azért mert így erősebbnek érzi magát. Ha rajta van az a szag. Gondolom valami hasonló miatt dörlődhetnek a kutyák is mások ürülékébe.
2010. jún. 7. 20:52
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
bocsi oroszlán lett volna :)
2010. jún. 7. 20:53
 6/16 Akiteki ***** válasza:

Kutyaparfüméria. Szeretik a szagát, beillatosítják magukat.

Még mindig jobb egy döglött bogár, mint mikor a trágyadombot célozza meg a szomszédban.

2010. jún. 7. 20:54
 7/16 anonim ***** válasza:
az enyém tegnap egy haltetembe fetrengett bele :D én úgy tudom, hogy azért csinálja, hogy ne legyen kutya szaga, a farkas is ezt csinálta, és így a zsákmány nem tudta kiszagolni, mert a sz@r szagot érezte csak, és ez megmaradt mint ösztön :)
2010. jún. 7. 21:00
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát lehet benne valami igazság amit a szagáról írtatok , csak az az érdekes hogy eddig még nem csinálta , meg én ezt inkább vadász kutyáknál tudnám elképzelni (pl. vizsla) nem egy németjuhásznál :)
2010. jún. 7. 21:06
 9/16 anonim ***** válasza:
mivel minden kutya a farkastól ered, ezért szerintem mind csinálja, az enyém pl amstaff
2010. jún. 7. 21:07
 10/16 anonim ***** válasza:
Tegnap fürdettem a kutyát.Pihe-puha ,mandula illatú lett.Erre természetesen az egész udvart végighemperegte.De legalább a puhasága megmaradt,hamár az illata nem.
2010. jún. 7. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!