Mennyiért lehet eladni nem törzskönyvezett kutyát?
Figyelt kérdés
Mind a 2 szülő törzskönyvezett ,huskyk.
A 2 oltás,a féregtelenítés, orvos,táp árában lehet adni?
4 kiskutya lesz.
Szeretnék nullára kijönni.
2018. febr. 13. 11:06
31/35 anonim válasza:
Cukika, most te szaporítasz. Most is vannak szapis kutyáid. Az igazi, lecsúszott, rosszindulatú szaporító vagy, aki az ismerten beteg kutyákat is összerakja.
32/35 anonim válasza:
Hát ebből a mesteri párosításból tuti bem lesznek egészséges kölykök, nem is értem hogy gobdoltad.
33/35 anonim válasza:
Azt írtad, hogy lesz. Tehát még nem születtek meg. Irány az orvos, ivartalanítani lehet a szukát vemhesen is.
34/35 anonim válasza:
Én 25ért vettem, de a tied tk-s szülők meg minden földi jó, adhatod 50ért is.
35/35 anonim válasza:
Biztos,hogy törzskönyves fajtatiszta kuytáid vannak? Mert akkor eleve nem szaporíthattad volna őket. tenyésztő nem ad úgy oda kiskutyát,hogy nem irat veled alá egy szerződést,hogy ivartalanítod.. szóval nem hiszem,hogy törzskönyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!