Mennyiért lehet eladni nem törzskönyvezett kutyát?
Figyelt kérdés
Mind a 2 szülő törzskönyvezett ,huskyk.
A 2 oltás,a féregtelenítés, orvos,táp árában lehet adni?
4 kiskutya lesz.
Szeretnék nullára kijönni.
2018. febr. 13. 11:06
11/35 anonim válasza:
ha jól számolom, az oltások+féreghajtó kutyánként max 15000
meg gondolom, hogy nem 5 kg-os csomagokba veszed a legdrágább tápot nekik, szóval 20-25-ből már kijönnétek.
amúgy meg számold ki, hogy mennyire jön ki kutyánként és nézz utána a neten, h a többiek mennyiért árulják és eszerint ird ki az árat.
A kutyáidat pedig vagy ivartalanitsd vagy vidd őket tenyészszemlére.
12/35 anonim válasza:
Írj szerződést is, hogy ne szaporítsák. Ivartalanitásit.
13/35 A kérdező kommentje:
Már meg vannak hírdetve , csak ugye mindenkinek az ár az első kérdés. Szerintem ilyen 40/kutya lesz a végére
2018. febr. 13. 17:00
14/35 anonim válasza:
az azért sok szerintem. kétlem hogy 200 000ft-ot költöttél rájuk.
15/35 A kérdező kommentje:
Uh, vemhestáp,orvos, infra,a fialásnál az orvos.
2018. febr. 13. 17:09
16/35 anonim válasza:
Tulajdonképpen minél többért adja, annál jobb, egy negyvenezres kutya kisebb eséllyel fog az árokban kikötni, mint egy tízezres.
17/35 A kérdező kommentje:
Kettő baráti/ismeretségi körben marad, azok biztos jó helyen lesznek. Még 2 család írt , most írtam meg az árat, meglátjuk.
2018. febr. 13. 17:13
18/35 anonim válasza:
Ez nagyon sok egy esélyesen beteges, ideggyenge keverék kutyáért! Vagy majd te fogod fizetni a sok százezres orvosi költségeket, ha örökletes betegség jön elő? Vagy a kutyasulis költségeket, ha a gazdák nem bírnak velük? Nyilván nem, pedig neked kellene.
19/35 A kérdező kommentje:
Hagyjuk ezt. Az első törzskönyvezett kutyáim. Előtte "szapis kutyáim voltak" szám szerint 6. Egyik sem volt ideggyenge, beteges. A kutyák nagy többsége nem törzskönyves, pont a túltenyésztett kutyákat hordják mindig orvoshoz... Szóval hagyjuk ezt. Több pénzt hagytam ezek miatt a törzskönyves kutyák miatt orvosnál mint a 6 "szapis" miatt.
2018. febr. 13. 19:29
20/35 anonim válasza:
Ezzel pont magad ellen beszélsz mert a tk-es kutyáknak a szülei is tk-ek ahogy a te kutyáid :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!