Miért tartják a vizslát olyan nagyra?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja, hogy vizsla így-úgy. Meg, hogy nem lehet vizsla nélkül élni, hamár van az embernek egy. Meg hogy szinte már emberi, olyan mint egy ember stb. Miért tartják olyan nagyra? Mitől jobb, mint egy másik fajta kutya? Mit csinál aza vizsla, hogy semmi rosszat nem hallok róla, csakis kizárólag jót?2010. jún. 7. 16:59
11/12 anonim 

válasza:

Nekem is nagyon tetszik, sokáig volt a kedvenc kutya fajtám, de nem vennék mert ismerem a tulajdonságait, biztos, hogy nem lenne időm/erőm vele foglalkozni, futtatni stb. Nekem a Yorki való, az illik hozzám. Egy vizsla nem férne bele az életembe.
12/12 Akiteki 

válasza:

Ez minden fajtánál így van, hogy akinek nincs, nem tudja milyen. Én bármelyik kutyámmal tudok beszélgetni. Meghallgatnak és válaszolnak is rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!