Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mivel vehetném rá aszüleimet...

Mivel vehetném rá aszüleimet a kutyatartásra? Apa megengedi de anya, ő egy kcisit enm akar. HOgyan tudom rávenni pl. egy menhelykutyára?

Figyelt kérdés
VAgy írjátok le h ti h "vettétek" rá őket. köszi
2010. jún. 7. 13:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi ezt a péntek hazahozás zlhete bevetem :D bár csináltam már iylet csak ucakutyával már neve is volt NEGRO :D értelmes kuyti volt, de az sem maradhatott tovább egy napnál meg mongyuk ak még nem rég tűnt el az akkori kutyánk szal..azis nagyon megviselt. annyira hiányzik :'(
2010. jún. 7. 14:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Hadd kérdezzek valamit: Ha jól veszem ki a szavaidból, anyád megengedné, ha nem kis méretű kutyát hoznál haza?

Ha csak ennyi lenne a gond, azt nagyon könnyen lehet orvosolni. Ellenkező esetben jobban jársz, ha inkább vársz míg külön költözöl.

2010. jún. 7. 15:30
 13/15 anonim ***** válasza:

Az a baj ezzel hogy akárhogy is nézzük a kutya szüleidé lesz. Mert azon kívül hogy ők fizetik a tápot, orvost, felszerelést, ők fognak vigyázni rá mikor suliban van, bulizni mész, és ha majd egyetemre, fősulira, dolgozni mész és elköltözöl egyedül akkor az ő nyakukon marad. Ők lépnek majd bele a pisibe amíg nem szobatiszta, ők viszik majd sétálni az esőbe ha te beteg vagy, tehát a család kutyája lesz. Ezt kell hangsúlyozni, hogy lesz egy kutyánk de te megneveled, kutyasuliba viszed hogy kellemesen lehessen vele együtt élni, majd akkor is ha te elmész.

Esetleg kezdetnek próbáld meg rábeszélni ideiglenes befogadásra. Tehát hogy egy mentett kutyust magatokhoz vesztek amíg találnak neki igazi gazdit. Ott anyud tudni fogja hogy ez csak átmeneti, kipróbáljátok milyen lenne.

2010. jún. 7. 15:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Felnőttem, felelősség teljes lettem,lett rá pénzem, saját lakásom és vettem egy kutyát. Ez a legtutibb módszer. Ha kikerülöd a szülőket igaz 20 évembe tellett de sikerült :D
2010. jún. 7. 16:59
 15/15 A kérdező kommentje:
ez a mentett kutyás ötlet jónak tűnik. hol lehet iylen kutyákat találni? ezeket menhelyről lehet úgy mond beszerezni, nem?csak attól félek hogy nagyon megkedvelem :'( és ha muszáj lesz odaadni valakinek mert már találtak neki gazdit.. :'( de emgpróbálom. köszi ez jó ötlet
2010. jún. 7. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!