Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi van akkor ha szuka kutya...

Mi van akkor ha szuka kutya harap meg?

Figyelt kérdés
azt tudom,hogy ha kan kutya harap akkor a heréit ha megfogod elenged de a szukáknál mit kell csinálni, hohy elengdjen
2010. jún. 7. 12:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

én kannál sem ajánlom,hogy nyúlkálj mert csak megharap mégegyszer, hiszen védekezik.

A legjobb ha hangosan rákiáltassz, a kezedet/lábadat pedig nem rángatod, mert akkor csak jobban ráfog.

2010. jún. 7. 12:30
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

Én erről még nem is hallottam!

De én ilyenkor a szájuk két pontját (két oldalt) nyomtam be és akkor ugyanúgy elenged mert kellemetlen neki és szétnyílik a szája, nem tud szorítani.

2010. jún. 7. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
hülyeség amit írsz , egyáltalán nem biztos h elenged , sőtt lehet h mégegyszer ráfog a karodra vayg elkezdi marcangolni mert csak feldühíted vele.A másik meg nem hinném h minden esetben eltudod marni a heréjét , akkor meg semmi értelme.
2010. jún. 7. 12:36
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Ezt tapasztalatból irod,hogy ha megfogod a heréit elenged?

Mert sztem csak még jobban feldühited vele és szétszed mint állat!!!

2010. jún. 7. 12:48
 5/11 A kérdező kommentje:
nem ezt ugy mondták nekem hogy kannál ezt kell csinálni
2010. jún. 8. 12:21
 6/11 anonim ***** válasza:
33%
Ha megharap egy szuka akkor megharap egy szuka xD
2010. jún. 28. 12:32
 7/11 anonim ***** válasza:
Verekedő kutyát max a farkánál fogva kell szétválasztani. Amúgy hallottam én már szukára olyat, hogy bele az ujjad a végbelébe...De azt hiszem a slag, ha van a legideálisabb
2010. jún. 28. 12:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

LOL

És hogyan akarod a végbelébe dugni az ijjad mikor verekedik ?!

Olyan hülyeségeket írtok néha....

2010. jún. 28. 13:01
 9/11 anonim ***** válasza:

Megfogni a heréit...komolyan, mikor egy nagy kutya a karom marcangolja, majd épp a heréit szorongatom...atyaég.

Hogy terjednek az ilyen zagyvaságok?

Attól függ különben, mekkora az eb. Ha kicsi és megkap, felrúgod és kész. Ha viszont jó nagy...hát akkor kezdj el imádkozni.

2010. jún. 28. 17:10
 10/11 anonim válasza:

Szia

Nem hallottam még hogy a kutya heréjét kell megfogni ha harap..

engem még nem harapott meg...

de arra amikor pl a kutya a kezét harapja kinek jut eszébe,vagy van ideje a heréjét megfogni keresgetni?

(pl az egyik barátom itt volt nálunk és a kutyánk a nyakát akarta harapni ráugrott csak helyette a coffját harapta:ilyen helyzetbe hogyan fogja meg a heréjét???! XD

2010. jún. 28. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!