Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egésznap szinte ugat a kutyánk...

Egésznap szinte ugat a kutyánk és még éjszaka is mostanság. Nem bírjuk már! Mit tegyünk vele?

Figyelt kérdés
2010. jún. 7. 11:00
1 2
 11/15 anonim válasza:
vagy szelemet lát, erre keress rá, megdöbbent majd
2010. jún. 7. 12:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Lehet azért csinálja mert nem tisztel titeket? Követeli hogy menjetek ki hozzá?

Vagy van ott vaqlami amit nem látsz... Valami állat a kertben, a tetőn...

2010. jún. 7. 12:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ti egyébként elolvassátok, amit írt már a kérdező?

Egyrészt - mostanában...

Másrészt - volt már kutyaiskolában.

Akkor meg minek írtok ilyen blőd dolgokat? Mellesleg, ha szellemet lát, annak hogy lehet utánanézni?

2010. jún. 7. 12:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha végképp semmi nem használ, akkor azt ajánlanám vegyetek egy ugatásgátló nyakörvet. Ha ugat a kutya számára kellemetlen szagot permetez ki és így megtanulja, hogy ha ugat az rossz neki. Ez egy idő után megtanulja és már a nyakörvre sem lesz szükség.
2010. jún. 7. 17:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Az enyémekkel se lehet bírni. Ha itthon vagyunk, nincs gond, fülelnek befelé, ha meg rájuk jön az 5 perc, elég rájuk szólni és helyreáll a rend. Viszont ha nem vagyok itthon, unalmukban pofáznak. Nem tudok ezzel mit csinálni. Pedig én vettem ultrahangos kutyaugatásgátlót is a szomszédok miatt, de nem igazán éreztem hatását.

Annyit tudok tenni, hogy éjszakára bezárom őket a kazánházba, vagy a házba és akkor végigalusszák az estét. Amúgy nem hagynának minket se aludni.

Milyen fajta amúgy? Az enyémek spániel és tacskó keverékek, ezek ugatós fajták.

2010. jún. 7. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!