Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Felnőtt tápot lehet kiskutyána...

Felnőtt tápot lehet kiskutyának adni?

Figyelt kérdés
9 hetes, csak hypoallergén tápot ehet, olyanból viszont nincs külön kölyök változat. Meg fogja tudni azt rágni?
2010. jún. 6. 22:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%

csak a reklámok miatt hiszik el az emberek, hogy a táptól lehet csak egészséges és jól táplált a kutya.

régen is ugyanilyen egészségesek volta a kutyák.

2010. jún. 6. 22:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy az emberek miért nemértik meg, hogy a kutyáknak más szükségleteik vannak. A túróstésztából meg mindenféle maradékból nem jut megfelelő tápanyagohoz. És a prémium tápnál szó nincs reklámról. Az enyém Acanát eszik, tele van gyógynövényekkel, hallal stb. Látom milyen gyönyörűen fejlődik, izmos, jókedvű. Ráadásul a kérdező kutyája allergiás. Így tuti nem kaphat akármit, leírtam három gyártrót is a második válaszban, tehát én a kérdésre feleltem.
2010. jún. 6. 22:51
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, ezt a fitness trainert kipróbáljuk.

Nekem az állatorvos a Happy Dog-ot ajánlotta, de abból tényleg nincs kölyöktáp változat.

2010. jún. 7. 06:52
 14/19 anonim ***** válasza:
7%

Oké, oké, kell a táp, kényelmes megoldás, mert állítólag minden benne van, nem kell azon agyalni, hogy amit főzünk, abban minden benne van-e, amire a kutyusnak szüksége van.

De! Vajon nincs-e összefüggésben az emberek és a kutyák allergiája azzal, hogy rengeteg mű cumit eszünk, és adunk nekik is?

Én nem szeretném a kutyám és a macskám sem csak táppal sem csak házilag elkészített kajával etetni.

És mért gondolják, akik házi koszttal való etetésre nem vetemednek, hogy az csakis túrós tészta lehet (különben szerintem a kutyának teljesen jó a túró is és a tészta is). Tegnap pl. májat főztem nekik.

2010. jún. 7. 07:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Van olyan táp amire rá van írva h minden életszakaszban adható, ilyen pl az acana pacifica (halas).
2010. jún. 7. 09:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem áztasd be és mikor megpuhult kicsit akkor add oda neki!!
2010. jún. 7. 10:36
 17/19 anonim ***** válasza:

figyelj adhatsz neki pl. acana hipollergén tápot is, csak egészítsd ki olyan fehérje forrással, amire nem allergiás a kicsi. így megfelelő fehérjemennyiség lesz a kutyus szervezetében, de egyben hipoallergén tápot is kaphat.

ezt anno még az acana oldalán is írták. ilyen pl. főtt tojás. sok sikert.

2010. jún. 7. 13:15
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

22.40:

Az egész amit mondasz csak ott sántít, hogy a kutyának nem kell (annyira) változatos kaja, sőt a gyakori étrendváltozás kifejezetten megterheli az emésztőrendszerét. A természet úgy alkotta meg őket, h monotonul táplálkozzanak. Jól is néznénk ki ha a kis farkas elkezdene nyüsszögni az anyjának, h "jaj már megint nyúl?? én nem akarom..." És hiába él annyi ideje velünk a kutya az étkezési szükségletei attól még nem alakultak át, mint ahogy az emberek gondolják vagy adott esetben be akarják állítani.

A másik, h te mindenevő vagy (nézd meg kérlek a fogaidat), de a kutya ragadozó - tehát teljesen más összetételben van szüksége a tápanyagokra mint neked.

2010. jún. 7. 15:34
 19/19 anonim ***** válasza:

A trainer fitness tápot csak ajánlani tudom! Bár az én kutyám nem kölyök már, de hiperérzékeny a gyomra. Sok tápot kipróbáltam már, a happy dog bejött (struccos) de aranyárban mérik. Ez olcsóbb és jó. A kutya azóta nem hány :)

Jó választás (bár kevesen ismerik).

2010. jún. 8. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!