Nektek mennyi időbe tellett hozzászoktatni a kutyusotokat a szájkosárhoz?
Figyelt kérdés
Nagyjából 4 napja kezdtem el a folyamatot a kutyusommal, és ma már egy rövidke sétát is tettünk szájkosárral a fején, de azért még nem tökéletes a dolog. Azért kell rá szájkosár, mert néha kell, hogy tömegközlekedéssel utazzunk, és oda csak így engedik fel.2018. jan. 31. 13:36
1/2 anonim válasza:
A textilre nem sikerült Nagyon "szoros" volt, hiába jó méret.
Aztán vettem fémet. Ez már tökéletes. Gyakorlatilag mintha nem is lenne semmi rajta. Szabadon liheghet, ihat. Kb fél óra alatt megszokta.
2/2 anonim válasza:
Kb 2 alkalom alatt. Buszon ráraktam, rájuk szóltam, hogy ne vegyék le és nem is vették le. A 3-4. hordásnál már nem is volt vele gondjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!