Létezik olyan gyógyer (vagy bármi egyéb) ami növeli a kutya méretét?
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de már egy csomószor gondolkoztam rajta, hogy vajon létezik ilyen? Amitől a kutya tovább nő?? (nem arra gondolok, hogy óriásira, de mondjuk a jelenlegi testméretének a 10-20-30%-ával nagyobbra)
Tud valaki ilyenről?

Magas fehérjetartalmú táppal.
De mondjuk ez pont a nagytestűeknél nem jön be, mert ha növelem a méretét, akkor torzulni fognak a csontjai, esetleg növelhetem a diszplázia esélyét. A nagytestűeknél pont az a cél, hogy lassabban növekedjenek.

Jó minőségű táplálék, nagytestűeknél zöldkagyló kivonat, megfelelő mozgatás.
Ismerek egy német dog almot, 2 leányzó a csapatból a közelemben lakik. Az egyik kb. Chappy-n nőtt fel, a másik prémium tápon és csúcs minőségű házi koszton. Nem kicsit látványos a különbség a két kutya között.
ilyen nagy lenne a különbség akkor, ha a két kutya nem ugyanazt a minőségű tápot eszi??
ez érdekes..
akkor ezekszerint "természetes módon" magas fehérjetartalmú táppal (házi koszttal is jó?) lehet segíteni a növekedést?

Igen. Csak óvatosan kell vele bánni, nehogy a csontjai rovására menjen. Ezért kell mellé zöldkagyló, ahogy előttem írják.
Az én agaram is jobb kaját kapott, mint a testvére és mellé csonterősítőket. kb. 2-3 centit jelentett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!