Kötelességem visszaadni?
2017.Augusztus 16.-án találtam egy keverék kiskutyust hazafelé menet.Elvittem állatorvoshoz,hogy megnézze a chipjét,de mint kiderült nem volt benne.Kiraktam pár papírt róla,hátha valaki megismeri,de még interneten sem jelentkeztek érte,szóval befogadtam.
Viszont! Most jelentkezett egy nő érte,hogy hát bizony az az ő kutyája és azonnal adjam neki vissza.Megmondtam neki,hogy nem volt chip benne így meg nem tudja bizonyítani,hogy az övé.Erre elkezdett rendőrséggel meg feljelentéssel fenyegetőzni.
Tényleg kötelességem visszaadni ?Úgy tudom,hogy ha nem jelentkezik érte senki,akkor egy idő után már véglegesen a gazdája lehetek,ráadásul semmivel sem tudja bizonyítani.Még képe sincs róla,csak össze-vissza beszélt papírokról meg egyebekről,de azokról képet sem hajlandó küldeni.
Köszönöm a segítséget !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!