Hol lehet kapni ingyen mopszot?

És eleve ellentmondásos is a kérdés, mert ingyen kapni...
Plusz még a közelben is legyen. Ha ne adj Isten találnál egy befogadhatót az ország túlsó végében, vajon a benzin- vagy vonatköltséget nem sajnálnád érte?
nem vagy kicsit kabbefaszom?:S
tökmind1 h h kérdezi az ember. a lényege ugyanaz.

Msn-es rövidítésnek csúfolják xD de nem baj, száradj el! Úgy beszélek ahogy akarok, ha nem tetszik akkor itt tehetsz panaszt: "info@gyakorikerdesek.hu
sok sikert.. szánalmas
Keress rá, ingyen elvihető mops, örökbe fogadható mopsz, minden menhely oldalát érdemes végigböngészni. Nekem is így lett a fajtiszta kutyám,(de én az oltásokat 25.000 kifizettem) és nem azért mert ingyen akartam, hanem mert örültem, hogy megmenthetek egy kutyát. A tenyésztőket lelőném, épp elég kóbor eb van.
Ti meg jó nagy p@r@sztok vagytok, hogy nem tudtok egy kérdést értelmezni.
én azért szeretnék mopszot mert nagyon aranyosak és nekem olyan kutya kell amit bent lehet tartani és anyám nem viselné el ha pl egy németjuhász termetű kutya lenne a házban :S
amúgymeg köszi szépen. utána fogok nézni :)
Gyerekek azért én furcsállom ezeket a hozzászólásokat - tisztelet a kivételnek.
Bár csak a saját példámat tudom felhozni, de nekem is volt kutyám és sosem vontam meg tőle semmit, ha drágák az oltások akkor is megkapta őket, enni is kapott rendesen, egészségesen, pedig nem vetett fel a pénz, de nekem ő olyan volt, mint egy családtag. De nekem sem volt és most sem lenne ennyi pénzem egy kutyát megvenni (annó ismerőstől, ajándékba kaptam)
Szerintem a megvétel és az ellátás két külön dolog!!!!
Egyetértek azzal a hozzászólóval, aki azt írta, hogy az, hogy valaki ki tudja fizetni a magas árat nem feltétlenül jelenti azt,jobban fog törődni a kutyájával, mint aki esetleg nem tud ennyit kezdésként kifizetni érte.
Azért mert ingyen keres egy kutyát, nem feltétlenül arra utal, hogy nem tudja vagy nem fogja tisztességesen ellátni.
Ha lenne rá lehetőségem, hogy ingyen jussak hozzá mondjuk egy mopszhoz, akkor királyi dolga lenne a kiskutyának (de akkor is ha fizetnék érte:))
Megértem, hogy a tenyésztők miért adják ilyen áron őket, jogos dolog, de a legfontosabb a szeretteljes környezet és a törődés, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!