Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hol lehet kapni ingyen mopszot?

Hol lehet kapni ingyen mopszot?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy mopszot ha lehet ingyen, aki tudja hol lehet kapni Tolna megyében vagy környékén mopszot az írjon.
2010. jún. 6. 16:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%
De kiszűri János bácsit a szomszédból aki csak száraz kenyeret tudna adni. És azért a magas ár elgondolkodtatja a legtöbb embert csak az a baj hogy a sok hülye szaporító úgy osztogatja a fajtatisztának mondott kutyákat mint a cukrot.
2010. jún. 6. 17:37
 12/30 A kérdező kommentje:
-_- nem mondtam hogy nincs pénzem eltartani ill. megvenni de minek vegyek ha ingyen is hozzájuthatok? amúgymeg már volt kutyám nem egyszer szal nem kell itt észt osztani hogy mi mennyibe kerül. Tudom mivel jár. Na kössz a válaszokat egy-kettőnek.
2010. jún. 6. 17:41
 13/30 anonim ***** válasza:
81%
Itt --> [link]
2010. jún. 6. 18:24
 14/30 anonim ***** válasza:
84%
Áruld már el hol kapsz ingyen EGÉSZSÉGES és FAJTATISZTA kutyát? expresszen biztos találsz olcsón de akkor készülj a dokira és a lelki traumára!
2010. jún. 6. 18:29
 15/30 anonim ***** válasza:
77%

Tud valaki nekem ingyen Ferrarit? Tudnám tankolni, meg szerelőhöz vinni, meg biztosítást fizetni, de a megvételért nem szeretnék pénzt kiadni. Lécci, olyan szépen rendben tartanám, vigyáznék rá!!!

Nem érzed a kérdésed nevetséges paradoxon voltát? Az a kutya, amibe munkát, időt, pénzt, energiát fektetnek, azt nem adják ingyen.

Ámde legyen. Vegyél expresszről 5e Ft-ért szaporított mopszot. Csak majd ne csodálkozz, hogy allergiás, bőrbeteg, patellás, légcsőszűkületes, szívbeteg, Harder-mirigyes, epilepsziás, idegbeteg, gerincbajos lesz.

Egy normális mopsz 80e Ft-nál kezdődik.

Ha nem akarsz kutyáért pénzt kiadni, akkor fogadj örökbe menhelyről vagy sintértelepről. Nem kell ahhoz fajtatisztának lennie, hogy szeretni lehessen.

2010. jún. 6. 19:06
 16/30 anonim ***** válasza:
68%
Csatlakozom az előzőhöz, én is nagyonnagyonnagyon szeretnék ingyen Ferrarit, de beérem egy Lexus-al is. Nagyon szeretni fogom, és vigyázok rá!
2010. jún. 6. 19:09
 17/30 A kérdező kommentje:

elég cinikusak vagytok.

nem értem miért kell leszólni a másikat ha akar valamit csak nem akar érte pénzt kiadni?:-/

vannak olyanok akik nem tudnak foglalkozni a kutyájukkal vagy nem tarthatnak 2-nél több kutyát pl panelban és ezért elajándékozzák. Én is így voltam a pincsimmel.Az első gazdája meghalt,a második gazdája nem tarthatott több kutyát a panelban. Ráadásul még házhoz is hozták, igaz erre fele volt dolguk, de akkoris.

2010. jún. 6. 22:19
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus magyar mentalitás. Kell. Ingyen kell. Minek fizessek érte? Ne már...
2010. jún. 6. 23:07
 19/30 A kérdező kommentje:
tudod drágám vannak olyan kutyák akiknek lehet hogy van valami bajuk mint ahogy írták is.., de az is lehet hogy ha valaki nem akarja értékesíteni a kutyáját, mert csak elköltözik és az új lakásba nem vihet kutyát. mielőtt hülyeségeket írsz érdemesebb lenne ha elgondolkodnál a lehetséges verziókon... :-/
2010. jún. 7. 08:00
 20/30 anonim ***** válasza:
De te azt nem tudhatod hogy ki miért akarja "elpasszolni" a kutyáját, nem valószínű hogy azt mondja majd hogy "nagyon beteg ezért nem kell" De úgy sem tudunk meggyőzni, majd ha a kutya 3 hónap vagy 3 év után fulladozni kezd légcső szűkület miatt, akkor majd rájössz.
2010. jún. 7. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!