Nálatok se divat állatorvosnál hámot/nyakörvet és pórázt adni a kutyára?
Nálunk a recepciós külön szól ezért, sőt ha sok a kutya és betéved egy macska akkor biztosítanak neki egy nyugalmas helyet ha nehezen viseli.
De igazából kár általánosítani. Ahogy az utcákon is akad olyan akinek a kutyája neveletlen, behívhatatlan és mégis póráz nélkül sétáltatja és akkor se szól rá ha odamegy valakihez, úgy akadnak értelmes emberek is akik nevelik a kutyájukat.
Nem tudom, nálunk azért általában tudják az etikettet. Van, aki a kistestű kutyájára nem rak semmit, de ők mindig kézben fogják a kutyát és nem rakják le. Sőt, nálunk úgy van (egy kis modern ház az állatorvosi rendelő az orvos lakása mellett így kicsi a belső váróhely) hogy ha cica van bent a belső váróban vagy kiskutya, esetleg olyan állat akit egy kutya még pórázon is zavarna mindenki kint megvárja a sorát. Sőt, nálunk hiába vagyok én a soron következő, ha jön egy yorki vagy csivi gazdi a kis vacogós kutyájával mindig mondom neki hogy menjen be inkább a belső váróba.
De olyan is volt hogy én cicával voltam hordozóban bent a váróban, bejött egy hölgy egy kutyával (pórázzal), a kutya nagyon izgatott volt a cica miatt és a hölgy magától mondta hogy nem akarja felizgatni a macskát és kint vár inkább.
Mondjuk ellentétes tapasztalat is volt, igaz nem póráz miatt, de a város egyik legalja francia bulldog őslakos indián szaporító megjön utolsóként, tízen vannak előtte de bevágtat a rendelőbe, ledobja az asztalra a három hetes kölyköket hogy na mondja meg neki az orvos hogy ezek milyen színárnyalatok és adjon tanácsot milyen szukára cserélje a mostanit hogy drágábban eladható színűek szülessenek mert ezeket csak hetvenért tudja elpasszolni. Szóval vannak ilyen pofátlanok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!