Milyen tápot vegyek?

utántöltös:
500ml 1399ft
1liter 2399

Lehet, hogy talán otthon kéne összeállítanod az eledelét.
Jó a risz meg husi, és zöldség egy kicsi. Mindehhez javasloma lazacolajat. Én is szoktam rendelni nagyon jó házikoszthoz. Ettől biztos nem fog fogyni a kutyád. Én a Wbkutyáról szoktam rendelni.

15:23-as vagyok.
Jajj, elég szomorú, hogy demodexes, kitartást kívánok a gyógyuláshoz.
Nekem nem allergiás a kutyám, de szerintem addig kell próbálni, amíg nem találsz jót. Én azt ajánlom, legalább 2-3 hétig etess egyféle táppal, hogy látszódjon is valami eredmény. Nyilván ha evés után pár óra múlva már halálra vakarja magát, akkor nem kell tovább folytatni.
Ha nem találsz végül megfelelő tápot, marad a főzés. Ott legalább tényleg tudod, mit kap.
Lehet fordítva is gondolkodni: amíg meg nem erősödik, rendbe nem jön az immunrendszere, addig ne próbálgass tápokat, hanem kizárólag főzz neki. Ha lefogy tőle, adj belőle többet, vagy rizs helyett adj néha tésztát (az szénhidrát). Legyengült kutya emésztőrendszerét a tápváltás is megviseli, illetve előfordulhat, hogy abban az állapotban másként reagál rá, mint egészségesen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!