Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyi idő alatt hat a bolhaír...

Veraaa05 kérdése:

Mennyi idő alatt hat a bolhaírtó nyakörv?

Figyelt kérdés
A kutyám sokszor vakaródzik és tudom,hogy lehet allergia is,de szerintem bolha.Elég régen volt már rajta nyakörv.Nem sokat van bent csak néha,de így,hogy bolhás nem jöhet be.
2018. jan. 16. 19:32
 1/5 anonim ***** válasza:
35%
Csak a nyakörv baromira nem irtja ki a bolhákat. Nem ártana egy bolhairtó samponnal való fürdetés, de a te esetedben nem ajánlom, mert halálra fagyna szerencsétlen udvarra kivágott kutya ilyen időben. S gondolom a patyolat fürdőszobátokba a mancsát se teheti be az elhanyagolt, bolhás "dög", te gazdák gyöngye!
2018. jan. 16. 19:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A nyakörv csak megelőzésre van, nem most kellett volna rátenni, mert felesleges. Ahogy az első írta, sampont kell venni rá és megfürdetni, majd BENT tartani, amíg teljesen meg nem szárad. Bár dokinak sem ártana megmutatni, ha nem is vagy biztos benne hogy bolhás.
2018. jan. 16. 20:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem az én házam nem az én szabályaim.Nem az én hibám,hogy nem mehet be ide meg oda.Én felőlem akkor lehetne bent amikor akarja és ott ahol akarja.A szüleimmel élek.
2018. jan. 16. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
16%

Mi az, hogy a nyakörv nem írtja ki a bolhát? Ekkora hülyeséget... Kiltix, vagy Foresto simán kinyírja őket.

24 órán belül fejti ki hatását a legtöbb nyakörv.

2018. jan. 16. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Vedd a fáradtságot és alaposan nézd át a kutya bőrét.

Hasa, füle töve, faroktöve a hátán.

Ha bolhás , találni fogsz benne.

Ha tisztának találod, akkor más oka van a vakaródzásnak.

2018. jan. 16. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!