A Foresto nyakörv milyen színű? Tényleg vízálló és szagtalan? Hatásos? Tapasztalatok?
Szürke.
Vízálló, de naponta órákig vízben ázónak csökkenhet a hatóideje.
A hatásossága van, akinek 100 %-os, és van, akinél nem az.
Ez igaz minden ma használatos cuccra.
Szagtalan,vízálló,de azért ha úsztatni viszed a kutyádat illetve samponos fürdetés lenne akkor vedd le róla.
Mi járunk a Dunához,de levesszük róla. A vízállóság inkább az,hogy ha elázik a kutya, vagy vizes lesz a nyakörv nem veszt a hatásából,de ha állandóan víznek van kitéve pl: fürdik a medencében,tóba pár órát vagy egész nap ,szerintem akkor azért tuti veszt a hatásából.
Nekünk bevált, az idősebb kutyában abszolút nincs kullancs,bár 14 életéve alatt 5 kullancsot szedtem ki belőle,volt mikor nem védekeztünk abszolút semmivel sem.
Másik kutyánkat imádják a kullancsok idén tettünk rá elsőnek Forestot, ilyenkor 6 kullancsot tuti kiszedtük volna belőle, idén 1 kullancs volt benne az is döglött volt (Y) szóval nekünk bevált.
Vkinek Foresto mellett is tele van a kutyája.
Kullancsot max. a bundájáról szedtem le még a legelején, azok is elég céltalanul kóvályogtak.
Viszont úgy néz ki, bebolhásodott, úgyhogy le kell kezelnem :/ És sz.r.rá törte a szőrt a nyakán (labdradoros szőre van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!