Veszettséget csak úgy kaphatok el, ha vérző sebem keletkezik? Most harapott meg a szomszéd kutyája, de nem vérzek, viszont eléggé fáj.
3 saját kutyám mellett a szomszédét is etetem.
Ez az ember tuti nem oltatta soha a kutyáit, bár nem hiszem, hogy veszettek.
Tőle lehetetlen megkérdezni, egy nagyon furcsa ember, senkivel nem kommunikál.
Nem vérzik a harapás nyoma, a mutatóujjamat kapta el, egyik oldalról a körmöt.
Bőrön át, nyállal tud fertőzni?
Elolvastam gyorsan az első cikket a témában, de erre nem tért ki.
Érdekes, mert semmi nyoma, de fáj.
Nem, nem tudod elkapni, meg amúgy se veszett a kutya ez szinte biztos. Ha még át is szakította volna a bőröd és szúrt seb lenne akkor is inkább a tetanuszt kéne beadatni, bár így hogy nincs beoltva a kutya karanténba tették volna amint a kórházba bemész ezzel a kutyaharapással és hiába nagyon nagy az esélye hogy nem veszett, neked beadatták volna az oltássorozatot.
De nincs okod aggodalomra ebben az esetben.
Én is így gondolom, köszönöm.
Közben olvasgattam, és sérült bőrön át jutna be a vírus.
Ez egy nagyon furcsa ember, tuti letagadná, hogy övé a kutya, tuti nincs benne chip sem. Csoda hogy valamennyire eteti. De a kutya egész nap az utcán van. Nagyon sajnálom szegényt, de ha bejelenteném, vagy le sem tojná az önkormányzat, vagy halál várna rá.
ez aranyos volt.
szerinted az ország kutyáinak hány %-ában van chip?
talán még 20%-ban sem.
ez egy falu.
az embernek 2 kutyája van, az egyik mindig szabadon, a másik mindig megkötve.
ez még a leolvasókat sem engedi be, olyan csendes őrült típus.
nem akarok magamnak bajt. volt neki egy felesége, aki ivott, ezáltal balhézott a szomszédsággal, és ha bekattant, bedobta az ablakot téglával. persze nem lehetett rábizonyítani. az a nő már nem él, de én ezzel az emberrel sem akarok konfliktust, néha dobok a kutyának enni, mikor az enyémek esznek, de ma a kutya gyorsabb volt, én meg túl közel mentem hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!