Hogyan tudom szobatisztara nevelni a kiskutyamat?
4 honapos kan kutyus.
Egy hetet tudtam csak vele itthon lenni, mert ma be kell mennem dolgozni.. (Kolleganom korhazba kerult) Es valoszinu, hogy a kozel jovoben nem tudok vele itthon maradni. :(
7tol 3 ig vagyok tavol.
Ha othn enné egész nap, akkor megoldódna azzal, hogy etetés után,és ha látod készülődni pisilni, gyorsan kivinnéd. gy ajánlatos letenni számára egy t4xtildarbot,amit egyszer lepisilt, egy is kaki is jó rá. és azon fogja elvégezni dolgát, amíg távol vagy. Sétakor mindig dicsérd meg, esetleg jutalmazd egy finom falattal, amikor kakilt.
Arra vigyázz, hogy utólag ne büntesd, mert a kutya a korábbi dologgal úgysem tudja összekapcsolni. Semmiképpen se szgyeítsd meg, különösen azt ne tedd, hogy orrát pisibe, kakiba nyomod,mint némely hülye.
Megéri türelmesek lenni, megfélemlítés nélkül nevelgetni, mert igazi szerető barátod lesz, akivel egyszer csak szavak nélkül is megértitek egymást. Testbeszédéből mindent kiolvasol, ő is tiédből.
Mielőtt elmész otthonról, kiviszed, amint hazaérsz, rögtön kiviszed. Napközben jól takarítható helyen hagyod, mert pár hónapig még be fog csinálni.
Amikor otthon vagy, akkor 2-3 óránként vidd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!