Az argentín dog elterjedt M. O. -n?
Nekem egy 12 éves argentin dogom van,és úgy veszem észre, hogy egyre többen ismerik ezt a fajtát. Régebben lépten nyomon megállítottak, hogy "Úristen, mi ez??" :S, de mára már rengetegen ismerik.
ÉS EZ TÖK JÓ!!!!!
SZERETJÜK :):):):):)
nekem is nagyon tetszik, egyszer láttam és akkora buksija van hogy az ember úgy megölelgetné :D
én is szeretnék, nem tudom ti tudjátok milyen árba van?
Előző vagyok. Nos, én tényleg nem értek az árakhoz, és azt sem tudom, hogy Neked mi a drága. Csillagászati összegeket is lehet fizetni egy nemes kutyáért. Biztos olcsóbban hozzájutsz egy olyan argentin doghoz, ami pl. nem törzskönyves.
A miénk törzskönyvezett, és ő egy bő 10 éve került asszem 40valahányezer Forintba. Nem vagyok járatos benne, hogy ő akkor mennyire lehetett előkelő, bár tény, hogy akkoriban még tényleg kevés argentin dog tenyészet volt Mo-n.
Nagyon sok sikert kívánok a kutyuhoz, ha tényleg belevágsz, szeresd nagyon :):):)
Nekem ez a fajta a favorit, egy igazi társra lelhetsz benne.
Örökbe is tudsz fogadni.
Két ismerősömnek is fajtamentéstől felnőtten örökbefogadott argentin dog kutyája van,tündérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!