Idén nem lesz biléta?
Figyelt kérdés
Vittem a kutyáim oltatni veszettség ellen és most eszmélek rá, hogy nem kaptunk bilétát mint eddig! Mostmárt nem lesz vagy csak elfelejtette?2010. jún. 4. 20:19
4/8 anonim 

válasza:

Eddig sem adott minden állatorvos, mi sosem kaptunk (nem is kértem volna) Mivel a rendeletek szerint, ha kimész a kutyával kötelező az új számozott oltási könyv, így az igazolja az oltást.
5/8 anonim 

válasza:

mi kaptunk, sööt az egyik kutyás jobarátnak fémböl van,nekem meg müanyagbol
fel vagyok háborodva hogy enki fém bilétát adott a doki nekünk meg müanyagot,,
6/8 Akiteki 

válasza:

Nem a biléta igazolja az oltást. Ha akar is adni az orvos, nem szoktam elkérni, semmi értelme. Legfeljebb a fiam szokta a nyakába akasztani és virít vele, hogy be van oltva veszettség ellen:))
7/8 anonim 

válasza:

8/8 anonim 

válasza:

mi kaptunk és ha meg elfelejtette mondtuk neki h és bilétát nem kapunk ...és odaadta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!