Állatmenhelyre be lehet adni ideiglenesen állatokat, hogy
amíg nem vagyok otthon (néhány hónap) gondozzák őket?
Állatmenhelyeket felejtsd el, azok nem erre valók. Kutyapanziót keress, nekik épp ez a területük.
Itt Dunakeszin van egy, kb. 45.000 Ft/hó/kutya
2010. jún. 4. 18:18
Pontosan, kutyapanziónak hívják az ilyet.
2010. jún. 4. 18:19
3/19 A kérdező kommentje:
Azért annyi pénzünk nincs, hogy 2 kutyának több hónapra annyit kifizessünk, mint amennyit a panziók kérnek :S kb 1/4 millió Ft-ba kerülne, ha jól számoltam :S
Mekkora kutyák, milyen fajta?
Melyik hónaptól kellene?
Volt már olyan, hogy vigyáztam így kutyákra, de korlátozottak a lehetőségeim.
2010. jún. 4. 18:33
A menhelyek nem erre vannak és a kivert kutyák elől fogod a helyed! Keress rokonokat, barátokat akik elvállalják.
2010. jún. 4. 18:34
2010. jún. 4. 18:34
Hát akkor két lehetőséged van: az egyik, hogy nem utazol el, a másik, hogy keresel mégiscsak egy ismerőst, aki vigyáz a kutyáidra. Ne haragudj, de mikor kutyát vállaltál tudnod kellett volna, hogy egyszer s mindenkorra felelős lettél. Ha menhelyre adod őket, akkor lemondasz róluk (alá is írod), és nem fogod visszakapni őket.
2010. jún. 4. 18:35
8/19 A kérdező kommentje:
Pécsen lakok. Az a baj, hogy már minden lehetséges ismerőst, rokont végigkérdeztem, de senki nem vállalja őket, helyhiány stb miatt. Amúgy mindkettő lány, spániel illetve golden retriever. Kb 5-6 évesek, és muszáj elmennem, mert munkáról van szó. :S Június végén már utaznom kell Angliába. De mikor hazajövök szeptember környékén akkor is gondban lennék, mert utána Pesten fogok iskolába járni, és megint csak egyedül maradnának a kutyáim. Pesten pedig egy kertes házra(bérlésére) szintén nincs pénzem. :(
Ez elég szomorú.. A kutyákért TE vállaltad a felelősséget, viselkedj ennek megfelelően! De akkor jól értem te most kertes házban laksz, egyedül? A szomszédok közt sincs olyan aki legalább megetetné őket és elvinné sétálni őket legalább két naponta? Meg minden nap rájuk nézne többször, egy kis játék stb.
2010. jún. 4. 19:13
Volt egy ismerősöm aki nem tudott otthon gondoskodni a kutyájáról, Ő azt csinálta, hogy megkért valakit kertesházban és a kutya ott lakott de a gazdi fizette a kaját + az egyébb költségeket (pl: oltás). Nála volt még egy csavar mert aki gondozta a kutyát eladta a házat és lakásba költözött, végül úgy oldották meg a helyzetet, hogy a kutya a házban maradt az új lakókkal...
Tehát biztosan van megoldás csak keresni kell.
Ha pedig nincs más akkor keress új gazdit a kutyáidnak, véglegesen.
2010. jún. 4. 19:20
Kapcsolódó kérdések: