Kutya bőrgombára Canesten kenőcs?
Nyilván elvittem dokihoz, onnan tudom, hogy gomba. Kaptunk sprayt és fülcseppet is. Szépen le is szedte a füléről a nagyját, de foltokba még mindig ott van. Minden nap fújom, cseppentek neki már kb 4 hónapja minden egyes nap, de még a szőre sem nőtt vissza.
Egy csoportba olvastam, hogy valaki Canestennel kente neki.
Szoktak ajánlani kutyáknak canesten,de más kérdés,hogy nektek jó lesz-e egyáltalán.
Én tuti kikérném állatorvos tanácsát,mert ami az egyik kutyának használ lehet a másik nem,hogy nem használna,de még jobban árt is. Szóval inkább egyeztess.
Gombát nem tudjátok kiírtani akkor a gyógyszerek nem jók. Barátnőméknak is volt fül gombás kutya pár hét alatt teljesen helyre jött.
Szia!
Egyszer nekünk is Canestent (folyadékot) írt fel a doki vélt bőrgombára. Később kiderült, hogy végülis nem az volt a tünetünk oka. Egy hétig kezeltem vele, miután nem javult, visszamentünk újabb vizsgálatra.
Kísérletezhetsz nyugodtan Canestennel, de megérne egy újabb orvoslátogatást is az ügy, ha már négy hónapja nem javul semmit az állapota. Ha félrediagnoztizálták, és nem is gomba okozza a panaszt, akkor csak kidobott pénz lesz az újabb gyógyszer.
Köszönöm.
De biztos, hogy gomba, vettek fülmintát és a gyógyszerek amiket felìrt gyönyörűen leszedte neki 2 nap alatt.
Viszont csak foltokban van a fülén de az nem jön le, és még mindig vakarja. A fülén alig van szőr.
Visszamentünk kb 1.5 hónapja, azt mondta hogy használjam minden nap, el fog múlni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!