Véleményetek szerint kinek volt igaza az alábbi szituációban? (kutyaürülékes téma) 31f
63%-os-->És amikor leparkolok valahova és át kell mennem a füvön a járdára? És amikor a kutyám ugyanoda kakál ahova a tied én meg felszedném és belelépek? Amikor a kutyám lép bele? Ezek nem létező helyzetek? Csak a járdán szabad sétálni mert te azt mondtad?
Büdös paraszt vagy. Egyszer a hátadba keni valaki remélem.
Mellékutcában lakom, kertes házban és marha undorító, mikor más szarát kell takarítanom.
Vagy hagyjam a füvön? Táblázzam ki, hogy amikor jönnek a vevőim, akkor ne lépjenek bele?
Az út szélén szoktak parkolni és van 2 méter, amit a füvön tesznek meg, ott ahol a retek kutyások hagyják a szart.
Hát köszi!
Nem muszáj elvinned a szarod, de ha egyszer látom, hogy ki hagyja itt, nem fogok vele kiabálni, veszekedni, de kifigyelem, hol lakik és éjszaka begyömöszölöm a postaládájába a többi kutyaszart is, a maradékot meg a kapu kilincsre kenem. Talán még egy kis pillanatragasztót is viszek, hogy benyomjam a kapu kulcslyukába.
A néni bunkó volt, Te pedig lesüllyedtél az ő szintjére.
Én is olyan mellékutcában lakom, ahol rengetegen sétáltatják a kutyájukat. Sokszor fordul elő, hogy idegen kutyasz@r van előttünk. Ezt én is nagyon utálom. Leginkább azért, mert emiatt mi is számtalanszor megkapjuk, hogy a kutyások milyen bunkók, hogy szanaszét hagyják a kakit.
A zacskó problémáról meg annyit, hogy ha nincs nálam zacskó, akkor összeszedem papírzsepivel, vagy falevéllel, vagy bármivel, ami kéznél van.
Párszor előfordult olyan, hogy kint ugatott a kutyám, mert épp ott gubbasztott egy kutya a ház előtt. Köszöntem a gazdinak és kedvesen felajánlottam egy zacsit, hogy ha nincs nála, szívesen kisegítem. Egyikőjüknek sem volt képe ahhoz, hogy ne szedje fel. Megköszönték a zacskót és szépen továbbmentek.
Kutyasétáltatásnál (esténként többen össze szoktunk jönni együtt sétáltat)is mindig figyelmeztetjük a másikat, ha esetleg nem veszi észre, hogy van összeszedni való. Sötétben zseblámpával keresgélünk a fűben. Üdítő látványt nyújthatunk :D
Ha máskor ilyet látsz, mindenképpen figyelmeztesd a kutyasétáltatót, de ne guruljon el a gyógyszered.
Pár napja egy parkban sötétben beleléptem egy kutyaszarba, 3 méterre a kutyaszargyűjtő kukától.
Ha én retardált vagyok, mert nincs lámpa a cipőmön, de akkor aki otthagyja az nem ember.
Örültem volna, ha valaki azt tette volna, mint a kérdező.
Nehogy már én legyek a retardált, mert nem világítok a lábam elé!
Valaki az elemi emberi közösségi normák betartására is képtelen: otthagyja a szart ahol kiesik kutyából, csak mert mellékutca; és még van képe minősíteni másokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!