Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért tetszik mindenkinek...

Miért tetszik mindenkinek annyira a husky, miért minden 3. embernek ez az álomkutyája?

Figyelt kérdés

Nagyon jól ismerem a belsejéből adódó nehézségeket és hátrányokat, de ha tegyük fel a husky lenne a lusta emberek tökéletes kutyája, én akkor sem választanám ezt a fajtát. Ismerek egy pár huskyt, de nekem külsőre nem jönnek be.

Tudom én, ízlések és pofonok, de azért mégis csak a legtöbb embernek nagyon tetszik, nekem meg szinte egyáltalán nem.

2018. jan. 7. 17:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért jön be mindenkinek a yorki meg a havanese? Miért van minden 2. pesti embernek ilyen kutyája? Na? Hm?

Nekem személy szerint azért tetszik a husky,mert olyan farkas-szerű.

2018. jan. 7. 17:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én pont azért szeretem mert nehéz természetű és olyan tekintélyt parancsoló kutya.
2018. jan. 7. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Az elsőnél a pont, szerintem a yorki meg csivava sokkal nagyobb divatkutya és minden 2. embernek az van vagy tetszik legalább, a husky meg egy fiatalok kedvence sportkutya, főleg a gyerekeknek-tiniknek tetszik hogy mennyire farkas-szerű (ugye nagyon sok filmben vannak manapság farkasok és milyen menő már ha olyan kutyám van mint a tvben, elképzelik hogy farkasuk van).

Nekem kinézetre rettentően tetszik, de igazából nem szeretnék egy makacs, mindig futni akaró, vonyítós mindig szőröző kutyát magam mellé, mert nem az én típusom.

2018. jan. 7. 18:09
 4/8 Metionin ***** válasza:
100%
Egyéni ízlés kérdése, neked nem tetszik, másoknak meg igen. Nekem az ilyen pici hosszú szőrű szobakutyák meg a csivavák nem tetszenek, ha fizetnének se tartanám, mégsem állok le bosszankodni rajta hogy miért van annyi embernek olyan. Nekem kifejezetten a nagy testű, hosszú orrú, mozgékony kutyák tetszenek, a husky gyerekkorom óta az álomkutyám. Másnak meg egy labi az vagy egy németjuhász vagy mit tudom én. Elhiszem hogy a kifejezetten megnyerő külsejű kutyákat, mint a husky is, gyakran favorizálja olyan ember is, aki nem tudná megfelelően tartani de ez nem azt jelenti hogy nem való senkinek. Egy ideje már zavar hogy bárki megtudja hogy huskyt szeretnék, egyből lebeszélni akar hogy jaj a szőr, jaj a napi száz km futás, jaj vonyít stb. de egyiknek sem jut eszébe hogy van aki ezekkel tisztában van és ezzel együtt (vagy épp ezért) tart/ana huskyt. Amúgy szerintem ez épp olyan, mint amikor párt választ valaki, hiába mindenki a szőkét favorizálja ha nekem a barna tetszik és fordítva.
2018. jan. 7. 18:14
 5/8 anonim ***** válasza:
49%

Ezt én sem értettem soha. Szerintem nincs benne semmi extra kinézetben, a belső tulajdonságai pedig borzasztóak. Bár nekem még sose volt (és nem is lesz), de egy olyan nagy mozgásigényű kutyának tűnik, akit csak megadott módon lehet lefárasztani (futással/biciklizéssel) de abba is könyörögni kell neki, mert ugye hosszú távokra lett tervezve.

A többi divatfajtát meg tudom kb érteni h miért lett vonzó, de ezt az egyet nem :)

2018. jan. 7. 18:15
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Gondolom azért, mert olyan, mintha "farkas" lenne. Nekem annyira nem jön be küllemre. A malamut szerintem szebb, de ők kevésbé elterjedtek. Ja, biztos azért, mert náluk hivatalosan nincs kékszemű...

Kinek mi tetszik. Biztos az olyan kutyák, amik nekem tetszenek, azok meg a husky-soknak nem tetszik. Különbözünk, ennyi.

2018. jan. 7. 21:23
 7/8 anonim ***** válasza:
4- es de a husky az közepes termetű
2020. júl. 7. 21:42
 8/8 Metionin ***** válasza:
7: Ja tudom de nekünk a családban mindig picike tacskószerű keverékeink voltak és mindig vágytam egy nagyobb kutyára. Szóval nekem emiatt a kb. térdig érő kutyák is a nagyobb kategóriában vannak (főleg hogy én is alacsony vagyok, nekem egy husky is "nagy" :D )
2020. júl. 8. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!