Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Észrevettem valamit a Husky-mo...

Észrevettem valamit a Husky-mon ami egyáltalán nem tetszik (? )

Figyelt kérdés

Imádja ha simogatjuk. Főleg a pocakját szereti. Amikor fekszünk az ágyban van hogy odajön csóválja a farkát (ő csak úgy tudja csóválni a farkát ha felcsapja a hátára). És befaral, kéri hogy simizzük a pociját. Észrevettem hogy ilyenkor mintha dominánsan állna.

Felpúpozza a hátát (farkát felcsapja, csóválja), és most észrevettem hogy végig áll a hátán a szőr. Mi ez??? Eddig nem csinálta. Ez domináns viselkedés... és egyáltalán nem tetszik. 1 éves ivartalanított szuka.... Kezd meggyengülni a falkavezérségem?

2014. febr. 13. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, ha ő jön oda hozzád, és te elfogadod a közeledését, akkor engedsz az akaratának, azaz behódolsz neki.
2014. febr. 13. 20:16
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Egy évesen bőven kamasz, az a dolga, hogy kóstolgasson. Ha engedsz neki, egyre pofátlanabb lesz, hiszen te engedelmeskedsz az ő akaratának, nem pedig fordítva. Ha vakargatni akarod, ne törődj vele ilyenkor, csak akkor hívd vissza, amikor már belenyugodott abba, hogy itt bizony nem lesz simi.
2014. febr. 13. 20:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Teljesen igazatok van. Ideje ráncba szedni magamat ismételten :)
2014. febr. 13. 22:13
 4/6 anonim ***** válasza:

"befaral, kéri hogy simizzük"

Ha-ha, hát ez a falkavezérség már nem kezd meggyengülni, hanem inkább nyomokban tartalmaz! :)

Engedély nélkül ne engedd be a személyes teredbe, és ne adj neki szeretetet, ha dominánsan viselkedik, vagy ő manipulálta úgy a helyzetet, hogy kikényszeríti belőled a simogatást!!!

2014. febr. 14. 07:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Nagyon oda fogok figyelni. Köszönöm a válaszokat!

Más területen meg helyrejött a kapcsolatunk. 100%ban behívható, lesi minden parancsomat de van egy két helyzet amikor "kicselez" szóval ideje visszaszereznem a vezérséget. Köszönöm! Teljesen igazatok van. Ment a zöld kéz mindenkinek!

2014. febr. 14. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Az enyém akkor púpoz, mint a macska, ha örül.

Ehhez látni kéne.

2014. febr. 15. 02:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!