Elég egy napos eltéréssel fedeztetni a kutyát?
Nulla hozzáértéssel nem kell szaporítani!!!!
Kicsit tájékozódj, már most sokkal több kutya van, mint lennie kéne, egyszerűen nem jut mindnek befogadó gazdi, hála nektek idiót@ szaporítók!!!
Ezen az oldalon szerencsére sok az állatvédő, a kérdésedre nem fogsz választ kapni, úgyhogy könnyítsd meg a dolgunkat, és kérj az állatorvosnál időpontot ivartalanításra!!!
Nem fogom ivartalanítani a kutyám.
A kérdésre kene válaszolni.
De minek van kutyád, ha csak kihasználni akarod?
A kutya családtag, nem gyártósor!
Kár hogy egy normális választ sem kaptam.
Igaza van az utolsónak kár egy ilyen kérdést feltenni erre az oldalra. Majd érdeklődöm máshol, ahol nem csak azt tudják írni hogy szaporító.
Csináld normálisan. Válts ki kennelnevet, tanulj genetikát. Fizesd ki a herpesz elleni oltást, az ultrahangot, a genetikai szűréseket.
Apropó, tudtad hogy herpesz oltás nélkül megfertőződhet a szuka, és az egész alom elhullik?
Tudod, legközelebb ha agyműtétre lesz szükséged, akkor szólj nekem nyugodtan. Nem vagyok orvos, de legalább olcsón megcsinálom. Na a te almod pont ilyen fantasztikus lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!