Amerikai akita kennelt keresek. Hajdú-biharban van?
Figyelt kérdés
Normális tenyésztők érdekelnének nem szaporítók.
Válaszokat előre köszi😉
2018. jan. 6. 18:24
1/8 anonim válasza:
Ebadta.hu-n van,ha jól láttam.
Ha más nem maradt, nézz körül a Vaterán, Jófogáson...
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
Persze, a Vatera tele van jó, törzskönyves, tisztavérű, fajtiszta kiskutyákkal, amik ráadásul olcsók is.
-.-
4/8 anonim válasza:
Egy 12 évestől mit vártál?
Lilike azt sem tudja, mi az atörzskönyv.
5/8 anonim válasza:
Nem vagyok 12 éves...
Attól,hogy ott van egy szám,nem azt jelenti,hogy akkor is születtem... Az csak egy szám...
Egyébként onnan jött,hogy tudtommal ekkor alakult ez az oldal...
6/8 anonim válasza:
Kérlek... Ne írj ennyi pontot... Mert igaz, hogy csak két sort írtál... de... azt is... untam... el...ol...v..a..s..
zzz...
8/8 anonim válasza:
A redsamuraios oldal amit küldtél, japán akita. Amerikai akita tenyésztők: Brunner József, Varga Gábor, Kalapos György. A lakhelyük változó, de azt gondolom egy ilyen kutya árához képest az utiköltség elenyésző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!