Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mennyiböl jön ki 1 honapra...

Mennyiböl jön ki 1 honapra egy közepes vagy egy kis testü kutya nemetorszagban?

Figyelt kérdés

Kutyat szeretnenk viszont van 2 tengerimalacunk es viszonylag jol elünk de nem szeretnenk "anyagi csödbe" menni, viszont mindenkeppen szeretnenk egy kis es vagy nagytestü kutyat. Euroba kernem ha lehet.

Köszönöm elöre is a valaszokat.

2018. jan. 6. 10:59
 1/3 anonim ***** válasza:

Én nem tudom az ottani árakat.

De havi összeg függ milyen étellel eteted. Általában ha netről rendelsz tápot mondjuk ott szoktak akciók lenni. 5,5 kg-os kutyám kb 2-2,5 kg tápot eszik meg egy hónapban. Egy közepes testű havonta 6-8 kg tápot biztos megeszik. Nagytestűek meg átlagban 12-16 kg-t.

Vagy ha főzöl a kutyának az is más összegre jön ki illetve ha nyersen etetnéd az is.

Kullancselleni védelem ez is attól függ mit raksz rá, nyakörv,csepp vagy tabi.

Ha olyan fajta akkor kozmetikára kell még költeni x időközönként.

Ha egészséges a kutya akkor kaján kivül nem igazán kell rá költeni.

Betegség,baleset bármikor közbe jöhet ami egy nagyobb összeg a dokinál. KInt meg asszem még drágább az orvosi ellátás.

Kutyasuliba viszitek az is plusz.

Kezdett még egy nagyobb összeg. Kutya vételára, nyakörv,póráz,tálak,fekhely stb..

Pontos összegeket szerintem nem lehet írni.

2018. jan. 6. 12:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Az állatorvosi ellátás nyilván csillagászati összeg lehet (itthonihoz képest), szóval elsősorban ezt kéne megtudakolnod valakitől kint, az egyebek kb ugyanannyi, mint itthon, ez legyen mondjuk havi 50 euro, emellett van valami helyi ebadó, ez a nem veszélyes fajtákra kb 100 euro évente, ahogy elnézem, de helyfüggő.
2018. jan. 6. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi Németországban élünk és csak macskánk van, de azért leírom, hátha tudsz viszonyítani.

Havi száraz táp (2 kg): 18 euro

Nedves táp: 10 euro

2 zsák alom egy hónapban: 30 euro

Fekvőhely,mászóka: 100 euro

Játékok kb: 50 euro

Tálka, takaró : 10 euro

Szállító doboz: 15 euro

Szőrápoláshoz kellékek: 30 euro

Állatorvos: eddig 100 euro, mert egyszer elkapott egy hasmenéses vírust.

Oltások: 2x 30 euro + féreghajtó

Ivartalanítás: azt pontosan nem tudom, még fiatal a macskánk.

+ Németországban a kutya után adót kell fizetni,szóval az plusz a kutyásoknak.

2018. jan. 6. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!