Mi legyen a husky kutyusom neve?
Ááá...ez az egész story nem úgy van ahogy ezt ti elképzelitek.Ha valaki akarja tudni írjon rám privátba.
(Egyébként 19 éves vagyok!)
"Ha kíváncsi vagy,akkor elmondom!Azért regisztráltam újra,mert nem akartam tovább nézni a kötekedő válaszaitokat!A story pedig ha nagyon kváncsi vagy:Szóval a nagybátyám állatorvos és van egy jó barátja aki husky-kat és malamutokat tenyészt.Tudja,hogy én imádom a kutyákat és kérdezte,hogy nem szeretnék-e egy husky-t vagy egy malamutot.Én természetesen igent mondtam.A tenyésztő mondta,hogy jelenleg több fiú kutyus van,én pedig mondtam,hogy nekem fiú kell.Szóval a válaszaitok alapján a kérdéseimre,felhívatam a nagybátyámat,és megkérdeztem,hogy lesz-e törzskönyve,be lesz-e oltav és hogy mi lesz a törzskönyvi neve.A válasza az volt,hogy:Igen,lesz törzskönyve,be lesz oltva,én fogom oltani mindet,és a törzskönyvi nevét nem árulom el,legyen meglepetés.Szóval a törzskönyvi nevát nem tudom,ne is kérdezzétek.Ez "meglepetés".Egyébként ha meg lesz a kutyus megírom a törzskönyvi nevét is :)"
"Na most az alapján, amit itt végig hazudoztál, ebből semmit nem hiszek el. Te magad egy hazugság vagy.
Legalább azt mondd el, melyik kennelből hozod. Bár kétlem, hogy megmondod."
"A nagybátyámtól kapom a kutyust 19. születésnapomra!!!"
"Tehát szaporító. Innen kanyarodunk vissza, szaporítótól nem hozunk el kutyát!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!