Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vese kímélős tápot nem eszi...

Vese kímélős tápot nem eszi az öreg kutyám mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Nem vesebeteg csak az értékei a normáltól picit magasabb volt. Így vese gyógyszert kap ami por,meg trovet vese kímélős tápját. Eleinte ette,aztán már nem. Nem beteg. Mert minden mást megenne,meg a másik kutyánk tápját lopkodja ha nem figyelünk. Csak ha elveszem előle és egy napig nem eszik akkor megy a hasa,már 2 éve ezt játszuk. Napi 2x ennie kell.Különben bélgyulladás. Dokik azt mondják amiért idős (16 éves lesz) nagyon érzékeny a gyomra.

Minden etetés egy kínszenvedés és ezáltal a vese gyógyszert sem mindig eszi meg amit a táppal össze keverek. Kapott gyógykonzit,hogy azzal keverem össze a tápot 2 jobb esetben 3 napig megeszi a konzival keverve utána már úgy sem.

Tanácstalan vagyok.

Real nature konzervjeit váltogattam,de bélgyulladást kapott tőlük,így elkellett hagynom.

Más vese kímélős tápon gondolkozok,royalt nem szívesen adok. gastro intestinal egy kalap kaki volt,felpuffadt meghízott tőle, az összetevőkről meg ne beszéljünk,és az ára is borsos.

Trovet jobbnak bizonyult,de szerintem nem ízlik neki.

2018. jan. 3. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:
A Petissimon és a ZooPluson sokféle tápot találsz, ha jól láttam van többféle vesekímélő, azokat próbáld ki, hátha valamelyik bejön neki. Ezen kívül (bár azt írtad nem vesebeteg), de létezik a Hill's PD tápcsalád, ami kifejezetten a betegeskedő állatoknak van kifejlesztve. Eközött is van vesére való, de előtte kérdezd ki az állatorvos véleményét is. Mi cicának adtunk Hill's gyógytápot, mert nem tudta rendesen megemészteni a fehérjét, és ezzel a kajával szinten tudtuk tartani a betegségét. Esetleg nézz utána, hátha bejön:)
2018. jan. 3. 23:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Dokink mondta mindegy milyen marka,csak vese kimelos legyen,mert ezekben csokkentett a foszfor tartalom.2 havonta nezzuk a vese funkciot. Javul neki. 170,14 rol 160 ra ment le, 40-140 kozottinek kene lennie.

Kiprobalom a Hillset is.. Csak meg fogyjon vmennyi a trovetbol,mert van belole. Kidobni nem akarom,aztan ossze keverem neki. Ugy hatha majd jobban megfogja enni 😁😁

2018. jan. 4. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!