Milyen fajta kutyát ajánlotok nekem?
Legyen mozgásigénye de ne akkora mint egy border collie-nak.
Csak ez alapján a szempont alapján mondjatok minél több kutyafajtát, ami megfelel ennek.
Köszönöm
Próbáltam megkeresni de csak vagy ilyen nagyon nyugisat találtam vagy nagyon pörgőset mint a border.
Szóval legalább linkeljetek olyan oldalakat ahol leírják hogy melyik kutyának milyen a mozgásigénye és nem csak pörgős vagy nyugis kutyák vannak ott hanem középigényűek.
Tessék, ha tudsz angolul, akkor ez segíthet, megadhatod a szempontokat, amik fontosak neked. Viszont ha a mozgásigényen kívül abszolút semmi elképzelésed nincs, és nincs konkrét fajtaszerelmed, akkor inkább menj el egy menhelyre, és ott segítenek kiválasztani egy közepes mozgásigényű kutyát.
Azt tudjuk,hogy neked van egy db feltételed,de azt nem tudjuk,hogy te mit tudsz neki biztosítani,mennyi mozgást.
Nem mindegy,hogy napi fél-1 órát szánsz a lefárasztásra vagy 2-3 órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!